Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Joy
04-11-2009, 23:25
Marcus Schossow - Outside The Box
Autor Wiadomość
Joy 
Administrator

Dołączył 1090 dni temu
Wysłany: 18-08-2009, 12:16  Marcus Schossow - Outside The Box

Cytat:

Tracklista:

1. When Life Turns Grey
2. Yellow Cabs (With Thomas Sagstad)
3. Evil Machines Forever
4. The Opener
5. My Star
6. A New Beginning
7. Light (with Andy Duguid and Emma Hewitt)
8. Knor
9. Beast
10. Kofola (With Robert Burian)
11. In Russia Vodka Drinks You
12. Snare
13. Kaboom
14. From My Heart
15. From Zero

Stało się. Szwedzka maszynka do produkowania oryginalnych numerów wydaje swój debiutancki album pt. "Outside The Box'

Producent o prawdopodobnie najszerszych horyzontach muzycznych, który tworzy (szerokopojęty) trance na przestrzeni ostatnich pięciu lat. Marcus Schossow jest już gotowy do wypuszczenia nowocześnie brzmiącego albumu z klatki. Piętnaście niesamowitych numerów powinno potwierdzić ciężko wypracowaną pozycję Marcusa. Kiedyś, bardziej trancowe produkcje Schossowa zdobywały uznanie takich nazwisk jak Armin, Ferry i PvD. Jego późniejsze utwory, będące syntezą wielu muzycznych inspiracji były już grane przez takie tuzy jak Pete Tong, John Digweed, Mark Knight, Sebastian Ingrosso i Benny Benassi.

Jako producent, Marcus Schossow, przeszukuje każde zakątki muzycznego oprogramowania, wydobywając stamtąd futurystyczne brzmienia, których inni producenci nie mają odwagi użyć.

Źródło: ftb.pl

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

KubaM 

Dołączył 1037 dni temu
Wysłany: 22-08-2009, 16:10  

Właśnie obadałem sobie preview'a http://www.youtube.com/watch?v=yixV5sHl85w ... Ładnie się zapowiada... Kupuje album na 100% :D

Sziszka 
euro Corsa(rz)

Dołączył 1089 dni temu

Wysłany: 09-09-2009, 23:51  

Marcus ma cholernie genialny styl :) Lubi się powtarzać z samplami, ale pomimo tego album jest warty uwagi :)

Profil Facebook

brzoozkaa 

Dołączył 1007 dni temu
Wysłany: 14-09-2009, 09:19  

piękny album, polecam. Praktycznie każdy numer jest nieziemski.

B0BS0N 

Dołączył 1088 dni temu
Wysłany: 14-09-2009, 21:02  

Ja wstępnie przesłuchałem iiii.....
Lipa IMO ;) Wałek z Andym i Emmą genialny, świetne jest Kaboom i Kofola z Burianem, ale poza tym i oklepanym jak diabli From My Heart nie ma nic ciekawego. Takie jest moje zdanie na dziś, może jak przesłucham dokładniej, to moje podejście się zmieni.

http://asot-only.pl/va-ye...son-vt14726.htm

Myspace:
www.myspace.com/bobsondj
Soundcloud:
www.soundcloud.com/bobsondj/

Kanar 

Dołączył 1090 dni temu
Wysłany: 14-09-2009, 22:31  

B0BS0N napisał/a:
Lipa IMO ;) Wałek z Andym i Emmą genialny, świetne jest Kaboom i Kofola z Burianem, ale poza tym i oklepanym jak diabli From My Heart nie ma nic ciekawego. Takie jest moje zdanie na dziś, może jak przesłucham dokładniej, to moje podejście się zmieni.

tak samo ze mną :) nastawialem sie bardzo pozytywnie na ten album, jednak troche zawiodł ;)

PERRY ONLY

Kabra 

Dołączył 1041 dni temu
Wysłany: 14-09-2009, 22:53  

Album jest genialny. Cały dzień go dzisiaj wałkuję. Wspaniały jest klimat panujący na nim. Praktycznie nie ma słabych utworów, jedynie From my heart, który nigdy mi się nie podobał, i Light nie pasujący do tego albumu. Ale Evil machines forever, A new begining, Knor, Kofola, In russia vodka drinks you i Kaboom to mistrzostwo.
Płyta roku, chyba nic nie może jej pobić. Mam nadzieję że zostanie wydana w Polsce, na razie żadnego info ;(

brzoozkaa 

Dołączył 1007 dni temu
Wysłany: 23-10-2009, 22:24  

Kabra napisał/a:
Album jest genialny. Cały dzień go dzisiaj wałkuję. Wspaniały jest klimat panujący na nim. Praktycznie nie ma słabych utworów, jedynie From my heart, który nigdy mi się nie podobał, i Light nie pasujący do tego albumu. Ale Evil machines forever, A new begining, Knor, Kofola, In russia vodka drinks you i Kaboom to mistrzostwo.
Płyta roku, chyba nic nie może jej pobić. Mam nadzieję że zostanie wydana w Polsce, na razie żadnego info ;(

mam identyczne zdanie na temat tego albumu, mi jeszcze do gustu bardzo przypadło Snare :)

Odpowiedz do tematu