Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 832 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 18-08-2010, 22:13
Do premiery już niedługo także, wytrzymam i nie bede przesłuchiwał kawałków Zobaczymy jak to będzie wygladało w całości. Mam spore oczekiwania co do tego albumu, zobaczymy, czy pobije Touchstone Ależ jestem ciekaw:)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Dołączył 980 dni temu Posty: 2092 Skąd: Białystok/Wasilków
Wysłany: 18-08-2010, 22:20
Kanar napisał/a:
Do premiery już niedługo także, wytrzymam i nie bede przesłuchiwał kawałków Zobaczymy jak to będzie wygladało w całości. Mam spore oczekiwania po tym albumie, zobaczymy, czy pobije Touchstone Ależ jestem ciekaw:)
Ja nadal czekam na Touchstone i później zamówię sobie Phantasmę i przesłucham oba. Jeden po drugim.
Pomógł: 8 razy Wiek: 22 Dołączył 952 dni temu Posty: 836 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 20-08-2010, 17:42
Ten album Leona, jak i poprzedni muszę mieć. Może ktoś się orientuje czy Pictures można nabyć w jakimś sklepie internetowym (chodzi mi oczywiście o krążek)??
[ Dodano: 25-08-2010, 14:57 ] Leon opowiada o albumie, kolaboracjach zawartych na albumie, o okładce oraz o konkursie, w którym będzie można wygrać podpisany album Leona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum