Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Klub Ekwador-Manieczki
Autor Wiadomość
Shon 

Dołączył 792 dni temu
Wysłany: 10-03-2010, 12:06  Klub Ekwador-Manieczki

Klub Ekwador to miejsce legendarne i kultowe dla polskiej sceny muzyki klubowej - tak o naszym klubie piszą redaktorzy portali FTB.pl oraz Wirtualnej Polski.
Ekwador od lat stanowi integralną część sceny trance w Polsce i pomimo olbrzymiej konkurencji klub w dalszym ciągu wiedzie prym zarówno w jakości organizowanych imprez, jak i wyjątkowej i niesamowitej atmosferze panującej wśród klubowiczów.
Tradycją polskiej sceny klubowej stały się już sylwestrowe imprezy w klubie Ekwador.
Z roku na rok do Ekwadoru przybywa coraz więcej imprezowiczów, którzy pragną przeżyć szaloną, pełną niespodzianek i euforii, imprezę. Dziesiątki tysięcy zadowolonych klubowiczów utwierdziło Ekwador w przekonaniu, że należy kontynuować legendę klubu.
Reaktywacja Ekwadoru spotkała się z bardzo wielkim zainteresowaniem klubowiczów.
Organizowane imprezy są cykliczne i mają miejsce raz na kilka tygodni. Każda z nich jest kwintesencją tego, czym od lat fascynują się klubowicze.
Dwie odrębne sale muzyczne, sala bilardowa, zadaszony ogródek letni, restauracja, sześć doskonale zaopatrzonych barów, oraz ogrodzony i monitorowany parking są do dyspozycji naszych klientów. Każdy znajdzie coś dla siebie, a wracając do domu z uśmiechem na ustach wspominać będzie imprezę, którą można określić mianem jednej z najlepszych imprez życia!

Ekwador w Manieczkach ma swoje miejsce w historii polskiego clubbingu i gdyby nie ta kuźnia talentów to niejeden polscki lider DJ-skich rankingów nie byłby dzisiaj tym kim jest. To właśnie w Ekwadorze zaczynały swoją karierę obecne gwiazdy zarówno polskiej, jak i już światowej sceny DJ. To właśnie pionierska ekipa Ekwadoru przełamała bariery i przetarła szlaki organizując pierwsze wielkie eventy muzyczne takie jak Sunrise With Ekwador w kołobrzeskim amfiteatrze, czy Amsterdam Dance Mission.

Klub Ekwador jest miejsce w którym występować chcą gwiazdy światowego formatu - niezależnie czy jest to Menno de Jong, Rank 1, Blank & Jones, Galen Behr, Johan Gielen, czy też 4 Strings, Ron vd Beuken, Re:Locate, Tatana lub Signum to każdy z nich wystąpił w Ekwadorze i z miła chęcią wracają by zagrać ponownie w klubie. Lista gwiazd, która wystapiła w Ekwadorze jest olbrzymia i nieustająco się powiększa... kto jeszcze wystąpi i kiedy? Wracajcie na strony www.ekwador.com.pl i szukajcie nowych informacji o naszych imprezach! Nie chcielibyście przegapić kolejnej wielkiej gwiazdy, która niedługo dla Was wystąpi prawda? .

http://www.ekwador.com.pl/

Piochu 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 17-03-2010, 23:30  

Shon założył taki temat specjalnie dla mnie chyba :D
Na początek moja relacja z jedynego pobytu w tym klubie.
XII urodziny Ekwadoru z Kyau & Albert

Cytat:
"Nie wierze w to że tam byłem... początek taki w miarę chociaż gadający DJ zawsze mnie drażnił. Sebastian Sand ogólnie fajnie zagrał troszkę chyba też pod ludzi bo Arminami też pojechał. Kyau & Albert jak dla mnie mega seta zagrali, ogólnie wspólne picie z nimi podczas gdy grali naprawdę fajne przeżycie :D Na końcu poprosiłem Kyau czy mogli by dać na koniec Always a fool albo Are U Fine, zgodzili się bez problemu. Skończyli seta i w tym momencie skończyła się impreza IMO. Miałem mały kryzys spania ale kumpel mnie uratował redbullem i pizzą :) a potem zaczęło się coś w co nie wierze.... Stary, prawdziwy stary Ekwador z vixowatymi hitami i okrzykami DJa. Naprawdę czułem się załamany że jestem w tym miejscu, a najgorsze że nie mogłem wyjść wcześniej bo podstawiany autobus był dopiero o 5. W końcu nie wytrzymałem i poszedłem pod konsole i zagadałem do Quiza. Zapytałem się wprost czy mu chociaż podoba się to co on gra? A on walnął że TAK i że chyba tego nie rozumiem... Zgodziłem się z nim że tego nie rozumiem bo skoro ludzie się do tego bawią to chyba coś ze mną nie tak. Ogólnie powiem tak: NIGDY WIĘCEJ TEGO KLUBU!!! I jak ktoś mi powie że to jest najlepszy klub w Polsce to chyba nie ma pojęcia o czym mówi... poprostu ŻAL ŻAL ŻAL. To że mam uraz psychiczny to też nie żart. Bo czuję się dzisiaj naprawdę tragicznie i nie dociera do mnie że taki imprezy jeszcze są... Mam teraz tysiąc myśli na sekundę i ogólnie walnąłbym głębszy referat na temat tego klub ale lepiej żebym ochłonął i później coś na spokojnie dodał :) "

Podsumowując Ekwador to nie KLUB tylko dyskoteka. Tam się ćpa, ludzie nie wiedzą kto ani co gra, DJ krzyczy ODJAAZZD... itd itp. Zresztą a propos klubów z prawdziwego zdarzenia założę jeszcze temat :)

Shon 

Dołączył 792 dni temu
Wysłany: 23-05-2010, 17:31  

Piochu napisał/a:
I jak ktoś mi powie że to jest najlepszy klub w Polsce to chyba nie ma pojęcia o czym mówi

Jest najlepszy pod względem zapraszanych trance'owych gwiazd ;)

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 23-05-2010, 18:30  

Piochu :brawo:
Dlatego poprostu ja omijam szerokim łukiem 'kluby'.

Shon 

Dołączył 792 dni temu
Wysłany: 24-05-2010, 11:01  

Bartas napisał/a:

I chodzicie do pubów w ktorych graja hity Guetty i Lady Gagi :D

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 24-05-2010, 11:50  

I jeżeli już odwiedzam, to miejsca tj. Sansibar, Cafe Mięsna, SQ, Eskulap.

Piochu 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 03-06-2010, 19:15  

Shon napisał/a:
Bartas napisał/a:

I chodzicie do pubów w ktorych graja hity Guetty i Lady Gagi :D

Chyba TY! :P

A tak poważnie to Bartas już Ci odpowiedział w zasadzie. W Ekwadorze nie ma czegoś takiego jak kultura klubowa i zero klimatu. A co ma do tego że zapraszają tam najlepsze trance'owe gwiazdy ?? Do Eskulapu zapraszają największe gwiazdy dubstepu, tylko że w Polsce większość ludzi nawet nie wie co to jest...

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 751 dni temu
Wysłany: 03-06-2010, 19:29  

Do Eskulapu też zaprosili wielkie gwiazdy trance - Kandi, Nitrous i co?
Mało osób przyszło, bo to nie był Ekwador - taka prawda.

Shon 

Dołączył 792 dni temu
Wysłany: 03-06-2010, 19:32  

Bo bylo dzien przed Asotem ;)

rastaman 

Dołączył 505 dni temu
Wysłany: 21-09-2010, 14:24  

znacie może tytuł utworu w którym na początku słychać helikopter a później się rozkręca? leciał w starym ekwadorze za czasów krisa i za cholere nie moge tego nigdzie znaleść ^^ :/ :/ :/

Odpowiedz do tematu