a ja tam bylam na adm w tym roku i jestem pod wielkim wrazeniem, zawsze chcialam tam pojechac i nie zaluje ;] co prawda tak nam sie chcialo ze az wypadek mielismy po drodze hahaha ale doatrlismy w koncu xD w kazdym razie moim zdaniem jest to najlepszy klub w Polsce i w du*** mam co wy myslicie, kocham wikse i dlatego tam pojechalam heheheh a dj pruje sie tylko na sali gdzie graja hity 2003 rok bo w ekwadorze czas sie zatrzymal ;]

)) jest to cos pieknego co prawda juz nie ma rekawiczek ktore uwielbialam ale klimat jest ten sam i jest bardzo duzo ludzi ktorzy wiedza po co tam sie jedzie NIE DLA CPANIA jak to ktos genialnie napisal, pomijajac eventy w Polsce poziom tego klubu jest wysoki bo zapraszaja naprawde rozne slawy swiatowej sceny takze warto tam jechac, co kilka miesiecy jest impreza gdzie graja tylko trance szczerze powiem ze ADM na ktorym bylam to byl full wypas i na pewno nie zaluje, chcialabym tak jezdzic na kazda impreze trance no ale koszta nie pozwalaja, dla mnie osobiscie najlepszy klub w polsce z racji muzyki i klimatu, bo w moim regionie nie ma nic takiego JUZ. takze nie podoba mi sie fluganie na ekwador bo dzieki niemu tak naprawde rozwinela sie kultura klubowa w polsce