No i przesłuchałem całość

i chociaż porównując moje osobiste top20 minionego roku do twojego wcale się nie pokrywa (znalazłby się może jeden utwór, mianowicie Ankhen - Always Look Back) to twojej topki słuchało mi się i tak super. Zacząłeś od swego rodzaju intra, które mi się spodobało, takie zwiastujące dobre wrażenia i przyjemność słuchania, no w końcu to top20. Na początek dosyć mocny utwór, tak chyba na wyostrzenie apetytu. Już dalej wytworzył się przyjemny, relaksujący klimat, który trwał i trwał a to nie lada sztuka zrobić klimatyczny set z utworów wybieranych pod względem najlepszych a nie dobieranych specjalnie technicznie. Szkoda, że nie zagrałeś remixu Nuery do utworu
Mike Danis - Myanmar, ale tobie widocznie bardziej podoba się wersja oryginalna

Dobrą wersję natomiast wybrałeś do
Thing Called Love, równie dobra co oryginalna. W miarę zbliżania się do godziny drugiej serwowałeś utwory, które szczerze powiedziawszy słyszałem pierwszy raz, tzn niektóre. I już po tym przesłuchaniu wpadły mi w ucho

Nawet bardziej przypadł mi utwór Rogera
Porque Dzięki za przypomnienie mi kapitalnego remixu Andy Moore'a

ah ten vocal

A na wstępie do drugiej godziny mamy wspomniany już wcześniej przeze mnie utwór Ankhen

Dalej były już same dobre i bardzo dobre kawałki.
Sophia a potem ten piękny i nieznany dotąd przez mnie utwór
Sou Kanai - Never Give In (Aknael & Abebe Bekeela Remix) 
ależ zrobił na mnie wrażenie, uwielbiam takie wolne melodie

Pierwsza piątka była super, zaczynając na
The Man Who Knew Too Much 
a na
Obsession kończąc w którym wreszcie poczułem niesamowity klimat, ale wiadomo co robi dobry set ze średnimi utworami

Jednak jakbym miał coś zmieniać to na czele postawił bym utwór trzeci

ten vocal i klimat mnie powalił
Absolutnie nie żałuje poświęconych dwóch godzinek, nawet o wiele lepiej uczyło mi się na jutrzejszą zerówkę

Jedno można powiedzieć, że masz bardzo dobry gust i chociaż odmienny od mojego to podobnie jak ja stawiasz na klimat utworów i to pewnie dzięki temu twoje tune'y trafiają również do mnie