Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Kendziooor presents TRANCE TOP20 OF 2011
Autor Wiadomość
Kendziooor 
Raczej nie hrabia :P

Dołączył 531 dni temu
Wysłany: 18-01-2012, 19:03  Kendziooor presents TRANCE TOP20 OF 2011

Po dłuższej przerwie od DJingu postanowiłem w końcu coś wstawić. Na dobry początek niech będzie to mój osobisty ranking dwudziestu najlepszych utworów Trance ubiegłego roku. Nie pokrywa się z podobnym rankingiem w ASOT, myślę więc że Ci, którzy na niego narzekali, mogą być zainteresowani :) Gorąco zapraszam do odsłuchu wszystkich, którzy chcą sobie odświeżyć (a może dopiero usłyszeć?) pare dobrych numerów z roku 2011. Jeśli ktoś natknie się czasem na mój post i zgadza się z moim gustem muzycznym, na pewno nie będzie zawiedziony. Jak zawsze set mixowany na żywo, a więc mogą się trafić tu i ówdzie małe koniki. Co do tracklisty... nie udostępniam jej tutaj, jeśli ktoś koniecznie chce ją zobaczyć przed odsłuchem niech otworzy sobie link do soundclouda (na samym dole, pod playerem) - polecam jednak słuchać w ciemno, bo efekt jest wtedy zawsze o wiele lepszy. Miłego słuchania, jak zawsze jestem dłużnikiem każdego, kto odsłucha i pozostawi po sobie komentarz :)

DJ: Kendziooor
DATE: 18.01.2012
SIZE: 219 MB
TIME: 2:00:07
QUALITY: (256 kb/s, mp3)

Tracklista:
Ukryta Wiadomość:
Dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników forum. Kliknij --- tutaj --- aby się zalogować.
Nie masz konta? --- Rejestruj ---

Download:
http://www.megaupload.com/?d=V0LKKY4I

TRANCE TOP20 OF 2011 Mixed by Kendziooor by Kendziooor_

RaCmin 
Anywhere but here...

Dołączył 931 dni temu

Wysłany: 18-01-2012, 19:30  

Na pewno przesłucham i coś skrobnę, ale póki co mam tydzień egzaminów, więc brak czasu :) Zapisuje sobie w głowie, że mam przesłuchać, bo to może być coś naprawdę ciekawego :>

RaCmin presents Mental Agitation of Trance 012 Top of April 2012

My :choon: of the Moment: Sensitive5 - Not The End

Profil Facebook

eQus 
Leon Bolier#

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 697 dni temu
Wysłany: 19-01-2012, 15:50  

Zobaczyłem tl'kę to aż mnie skusiło aby wcisnąć play :P Więc słucham ,,Harmony" na początek :super: Zrobiło się melodyjnie a teraz znów po basslinie sądząc szykuje się kosa :P Czekam z niecierpliwością na kawałek numer 1 :roll: Dosyć szybko minęło mi w tej chwili 25 minut , nie lubię tego vocalu ,,Thing Called Love" I ten kawałek zepsół dotychczasowy klimacik ;) No to wyczekiwany przezemnie Roger Shah :D Pooorqee :zakochani: Ciekawy Vocal 'Marcie' :music: Doobry kawałek :taaanyyy: nie znałem wcześniej :P Się fajnie zrobiło :roll: Dobór utworów genialny oprócz tego wspomnianego wyżej ,,Thing Called Love" I moim zdaniem ex aequo 'Obsession ' i ten remix Arty'ego do 'Hate is The Killer' trafny wybór :) Przejście na Sometimes melodie się zlepiły i wyszło średnio ale nawet nie przeszkadzało ;)

Za dobór utworów: 9/10
Technika: 9/10

Zachęcam do odsłuchania bo naprawdę warto! :)

Profil Facebook

RaCmin 
Anywhere but here...

Dołączył 931 dni temu

Wysłany: 23-01-2012, 00:27  

No i przesłuchałem całość :) i chociaż porównując moje osobiste top20 minionego roku do twojego wcale się nie pokrywa (znalazłby się może jeden utwór, mianowicie Ankhen - Always Look Back) to twojej topki słuchało mi się i tak super. Zacząłeś od swego rodzaju intra, które mi się spodobało, takie zwiastujące dobre wrażenia i przyjemność słuchania, no w końcu to top20. Na początek dosyć mocny utwór, tak chyba na wyostrzenie apetytu. Już dalej wytworzył się przyjemny, relaksujący klimat, który trwał i trwał a to nie lada sztuka zrobić klimatyczny set z utworów wybieranych pod względem najlepszych a nie dobieranych specjalnie technicznie. Szkoda, że nie zagrałeś remixu Nuery do utworu Mike Danis - Myanmar, ale tobie widocznie bardziej podoba się wersja oryginalna :) Dobrą wersję natomiast wybrałeś do Thing Called Love, równie dobra co oryginalna. W miarę zbliżania się do godziny drugiej serwowałeś utwory, które szczerze powiedziawszy słyszałem pierwszy raz, tzn niektóre. I już po tym przesłuchaniu wpadły mi w ucho :) Nawet bardziej przypadł mi utwór Rogera Porque Dzięki za przypomnienie mi kapitalnego remixu Andy Moore'a :taaanyyy: ah ten vocal :) A na wstępie do drugiej godziny mamy wspomniany już wcześniej przeze mnie utwór Ankhen :zakochany: Dalej były już same dobre i bardzo dobre kawałki. Sophia a potem ten piękny i nieznany dotąd przez mnie utwór Sou Kanai - Never Give In (Aknael & Abebe Bekeela Remix) :w00t: ależ zrobił na mnie wrażenie, uwielbiam takie wolne melodie :zakochany: Pierwsza piątka była super, zaczynając na The Man Who Knew Too Much :roll: a na Obsession kończąc w którym wreszcie poczułem niesamowity klimat, ale wiadomo co robi dobry set ze średnimi utworami :) Jednak jakbym miał coś zmieniać to na czele postawił bym utwór trzeci :padam: ten vocal i klimat mnie powalił :zakochany:
Absolutnie nie żałuje poświęconych dwóch godzinek, nawet o wiele lepiej uczyło mi się na jutrzejszą zerówkę :) Jedno można powiedzieć, że masz bardzo dobry gust i chociaż odmienny od mojego to podobnie jak ja stawiasz na klimat utworów i to pewnie dzięki temu twoje tune'y trafiają również do mnie :)

RaCmin presents Mental Agitation of Trance 012 Top of April 2012

My :choon: of the Moment: Sensitive5 - Not The End

Profil Facebook

Odpowiedz do tematu