Zaproszone osoby: 3 Wiek: 18 Dołączył 697 dni temu Posty: 2042 Skąd: Koszalin
Wysłany: 27-12-2011, 12:33
Infectious (Club Mix) jedynie daje radę a co do Momentum podoba mi się te plumkanie beat'u ale też jakiegoś większego zachwycenia nie widzę. Średnio jak na ten label.
Wiek: 22 Dołączył 522 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-12-2011, 02:06
Momentum to nuda straszna, natomiast Infectious w Club Mixie daje radę, mocne klimaty, ładny szarpiący bassior, szczególnie w brakdownie, do tego fajnie melodycznie.
InfectiousP(Club Mix) to po prostu świetny klimatyczny utwór. Bardzo mi się spodobał w audycji Solarstona. 3.5/5.
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Wiek: 22 Dołączył 1057 dni temu Posty: 879 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 31-01-2012, 19:26
Infectious (Original Mix) bardzo fajna produkcja. Motyw po breaku bardzo przyjemnie brzmi i wpada w ucho. Ogólnie melodia tworzy fajny klimat. Momentum (Original Mix) nie zachwycił mnie niczym ten utwór. Bez większego wyrazu ta produkcja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum