Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakich audycji słuchacie?
Autor Wiadomość
Jichynn 
Walet Trefl

Dołączył 952 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 13:23  Jakich audycji słuchacie?

No więc jak w tytule tematu - Jakich audycji słuchacie? Wpisujcie... Jak ktoś chce to moze też trochę opisowo, co się wam w nich podoba. Można też napisać ile czasu (dziennie lub tygodniowo) na to przeznaczacie.
-----------------------------------------------------------------------
No to zacznę od siebie:

Anjunabeats Worldwide: Cenię sobie za dużą różnorodność. W miesiącu trzech stałych bywalców Super8 & Tab, Mark Plegder i James Grant oraz ktoś z doskoku, np. co jakiś czas Oliver Smith i inni wykonawcy.
Finowie z Super8 & Tab grają zazwyczaj znane kawałki. Mark Pledger lubi czymś transowym czy tech-transowym zaskoczyć. James Grant to miła odskocznia w klimatych hałsowych. Świetne są też sety Olivera Smitha i Jaytecha.

ASOT: Dla mnie to już nie ta audycja co kiedyś. Dużo tandety na przemian z dobrymi kawałkami. Kiedyś z niecierpliwością czekałem na każdą nową audycję. Teraz już tego nie mam. Generalnie Armin zmienił charakter audycji, idzie na ilość co nie przekłada się na jakość.

TATW: Cały czas niezmiennie panowie z A&B prezentują sprawdzone kawałki, które powtarzają się w kolejnych audycjach (nie to co obecnie u Armina). Do tego mnóstwo utworów z Anjunabeats i Euphonic co gwarantuje miłe spędzenie czasu. Klimat tego radioshow bardzo mi odpowiada.

Always Alive with Daniel Kandi: Daniel dużo gada i czasem się wygłupia ale sety ma dobre. W setach dużo mash up'ów często jego produkcji.

Accelerate Session with N2O: Dobre bo polskie. Ogólnie dużo ciekawych produkcji, których nie usłyszę w wyżej wymienionych audycjach. Utwory często się powtarzają w kolejnych audycjach.

Żałuję że nie mam czasu na GDJB. :( Szkoda że Markus nie numeruje swoich audycji.
Ostatnio zmieniony przez Jichynn 01-12-2009, 00:30, w całości zmieniany 1 raz  

Sziszka 
euro Corsa(rz)

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 14:14  

Prawie w każdym tygodniu słucham ASOTa i Globala. W zależności od czasu i chęci słucham jeszcze FCC, TATW i Magic Island.

Profil Facebook

Franzi 
Nu NRG

Pomogła: 5 razy
Dołączyła 980 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 15:23  

staram się słuchac GDJB i ASOTa ^^ ^^

Kanar 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 15:29  

ASOT na inne nie mam chęci za bardzo

Tavistock 
AFTER THE SUNSET

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 15:46  

Ja również ostatnio bardzo rzadko, aczkolwiek wierny cały czas zostaję TATW no i jeszcze od jakiegoś czasu Stream Lined Leona Boliera. ASOT, GDJB CC, poszły w odstawkę, w sumie z braku czasu no i lipnego neta :/
ASOT 700-15.01.2015
ASOT 800-15.12.2016
ASOT 900-15.11.2018
ASOT1000-15.10.2020

Kabra 

Dołączył 936 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 16:36  

GDJB słucham zawsze albo prawie zawsze. Jest to najlepsza audycja wg mnie. Mamy tu wszystko - 2h studio mixy, guestmixy i live sety. Makus zawsze przykłada się do jej tworzenia, więc nie ma beznadziejnych przejść ukrywanych za jinglami. No i zawsze panuje tu świetny klimat, szczególnie podczas 2 godzinnych setów Markusa.

ASOT - leci zaraz po GDJB więc zwykle też tego słucham. Armin ma najwcześniej wszystkie nowości i czasem można jakąś perełkę wychaczyć. Gdyby leciała w innym terminie prawdopodobnie sprawdzał bym tylko tracklisty. W ciągu ostatnich kilku lat stała się jedną z najgorszych audycji, 0 klimatu podczas słuchania.

TATW też bardzo lubię, audycja na poziomie GDJB.
Essential Mix jeśli gra ktoś ciekawy

Oprócz tego kiedy tylko mogę słucham ah.fm. Nie będę wymieniał, bo jest tego cała masa. Tam słabych audycji nie ma. Najlepsze radio na świecie :D

Usagi 
Lubię doskie placki.

Pomogła: 1 raz
Dołączyła 941 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 17:15  

GDJB, ASOT, TATW, czasem Essential Mix, Accelerate Session Nitrousa Oxide'a, czasem również Corsten's Countdown.

lab 
Lucas Bielecki

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 980 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 18:07  

Kabra napisał/a:
Oprócz tego kiedy tylko mogę słucham ah.fm. Nie będę wymieniał, bo jest tego cała masa. Tam słabych audycji nie ma. Najlepsze radio na świecie :D

O to to. Kabra dobrze to opisał. :) Nic dodać, nic ująć. Słuchajcie kolegi, bo dobrze prawi. :drunk:

Profil Facebook

Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 30-11-2009, 22:34  

Na "żywo" słucham tylko ASOT'a , w tygodniu ściągam i przesłuchuje GDJB i CC , rzadziej TATW .

Plebiscyt na najlepszy utwór audycji ASOT w Styczniu!

http://asot-only.pl/najle...012-vt15092.htm

Profil Facebook

Shon 

Dołączył 792 dni temu
Wysłany: 03-05-2010, 12:03  

ASOT , GDJB ;)

Odpowiedz do tematu