No więc jak w tytule tematu - Jakich audycji słuchacie? Wpisujcie... Jak ktoś chce to moze też trochę opisowo, co się wam w nich podoba. Można też napisać ile czasu (dziennie lub tygodniowo) na to przeznaczacie.
-----------------------------------------------------------------------
No to zacznę od siebie:
Anjunabeats Worldwide: Cenię sobie za dużą różnorodność. W miesiącu trzech stałych bywalców Super8 & Tab, Mark Plegder i James Grant oraz ktoś z doskoku, np. co jakiś czas Oliver Smith i inni wykonawcy.
Finowie z Super8 & Tab grają zazwyczaj znane kawałki. Mark Pledger lubi czymś transowym czy tech-transowym zaskoczyć. James Grant to miła odskocznia w klimatych hałsowych. Świetne są też sety Olivera Smitha i Jaytecha.
ASOT: Dla mnie to już nie ta audycja co kiedyś. Dużo tandety na przemian z dobrymi kawałkami. Kiedyś z niecierpliwością czekałem na każdą nową audycję. Teraz już tego nie mam. Generalnie Armin zmienił charakter audycji, idzie na ilość co nie przekłada się na jakość.
TATW: Cały czas niezmiennie panowie z A&B prezentują sprawdzone kawałki, które powtarzają się w kolejnych audycjach (nie to co obecnie u Armina). Do tego mnóstwo utworów z Anjunabeats i Euphonic co gwarantuje miłe spędzenie czasu. Klimat tego radioshow bardzo mi odpowiada.
Always Alive with Daniel Kandi: Daniel dużo gada i czasem się wygłupia ale sety ma dobre. W setach dużo mash up'ów często jego produkcji.
Accelerate Session with N2O: Dobre bo polskie. Ogólnie dużo ciekawych produkcji, których nie usłyszę w wyżej wymienionych audycjach. Utwory często się powtarzają w kolejnych audycjach.
Żałuję że nie mam czasu na GDJB.

Szkoda że Markus nie numeruje swoich audycji.