Wiek: 29 Dołączył 1090 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 10-01-2012, 04:27
W obu trackach słychać zapożyczenia ze stylu psychedelic, dlatego nie każdemu mogą się podobać. Jak dla mnie, kawał dobrej roboty - dawno już nie słyszałem żadnych nowości w tym klimacie. Minimalnie lepsza Trauma, ale Gambit w żadnym wypadku nie odstaje
Wiek: 20 Dołączył 931 dni temu Posty: 4288 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 10-01-2012, 11:26
Joy napisał/a:
W obu trackach słychać zapożyczenia ze stylu psychedelic
Właśnie te wstawki najbardziej mi się podobają a do tego typowy motyw upliftowy tego labelu fajne połączenie, do tego w drugim tracku słychać zapożyczenie od stylu Johna Askew, które mi się nie podoba, bo podobnie jak ostatnie utwory Johna drugi jest po prostu nudny.
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Wysłany: 01-02-2012, 14:25
Gambit (Original Mix)-coś zbytnio nie moje klimaty choć kawałek jest dobry ,początek trochę pokręconych dźwięków a potem jest tylko lepiej . Trauma (Original Mix)- hym klimat to ma fajny w miarę mocne brzmienie ale mi to zupełnie nie podchodzi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum