Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
I Love New Year 2011/2012
Autor Wiadomość
Monic87 

Pomogła: 12 razy
Dołączyła 626 dni temu
Wysłany: 02-01-2012, 13:26  

Po takiej recenzji rzeczywiście niewiele można dodać :P

Ja event uważam za bardzo udany :) Organizacyjnie nie było źle, jedyny duży minus to wspomniane wcześniej problemy z dźwiękiem.
Dla mnie zdecydowanie najlepszy set zagrał Orjan - właśnie takiej muzyki chciałabym słuchać na imprezach :super: Od pierwszego do ostatniego numeru nie można było się nudzić. Zagrał prawie same swoje produkcje i remixy więc mi jak najbardziej odpowiadało. Ciekawa jestem dwóch utworów, których nie słyszałam wcześniej, bo też zmiażdżyły :banan: Kyau & Albert tyle co zdołałam posłuchać to tez mi się nawet podobało, Schossow zdecydowanie lepiej w drugiej części seta. Shah prawdę mówiąc zagrał tak, że mogłabym tego posłuchać w domu i pewnie wtedy taki set zdecydowanie bardziej by mi podszedł ;) Next DJ w mój gust nie trafił - jedyny plus za Alligator F*ckhouse w wersji Rayela :) Co do Power Hour to faktycznie można było zagrać mniej ograne utwory ;P

Miło było poznać kilka nowych osób i spotkać się z resztą :) Wszystkim dziękuję za wspólną zabawę i mam nadzieję że niedługo znów będzie okazja wybrać się gdzieś razem :*

matush77 
.::Addicted to Trance::.

Zaproszone osoby: 1
Dołączył 747 dni temu
Wysłany: 02-01-2012, 13:42  

macie ode mnie kilka fotek z ILNY ;) enjoy :D

http://www39.zippyshare.com/v/25698157/file.html

Profil Facebook

lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1085 dni temu
Wysłany: 02-01-2012, 19:01  

Mi się podobało. Dźwięk, według mnie, dobry. Scena również mi się podobała jednakże najważniejsza była muzyka !! Shah i Nilsen pozamiatali, jak dla mnie. Schossow również przyjemnie. K&A za bardzo nie słyszałem. Jednym minusem były kolejki do toalet/brak mydła w pewnym momencie imprezy.

Dziękuję Wam wszystkim spotkanym na imprezie. :)

PS: Tu trochę zdjęć autorstwa mojej osoby
http://www.mediafire.com/...099i3lh7j9caeaj (Również fajną pamiątką są zdjęcia z Rogerem oraz autografy.)

Warrior 

Dołączył 865 dni temu
Wysłany: 02-01-2012, 20:25  

o tej profanacji Egipcjan wspominałem:

http://www.youtube.com/wa...XfOn-0#t=00m35s koleś zaczyna nawijać od około 0:50... i gada... gada... gada... cały break... urwać mu siusiaka!

Matush - najlepsze forumowe foto, fotki Łukasza też niczego sobie, dzięki :)

Pozwolę sobie ekipę przedstawić w miarę możliwości:
od lewej od góry: matush77, kuba (nie z forum), kabra, monic87, lab, b.rabbit,

od lewej na dole: ja, magda (nie z forum), kamil (nie z forum), zamaskowany osti, nieco nad nim andy

osti 
osti

Dołączył 200 dni temu
Wysłany: 03-01-2012, 02:15  

No a teraz sprobujcie sobie przez nawet chwilke nie wyobrażac co by sie dzialo gdybysmy spotkali sie jeszcze raz w takim gronie np za kilka miesiecy na ASOT 560 albo jakis inny event???
A tak poza nawiasem to powiem wam ze życie jest piękne i Kocham Życie!!!

Profil Facebook

lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1085 dni temu
Wysłany: 03-01-2012, 15:45  

osti - 03-01-2012, 02:15 napisał/a:
No a teraz sprobujcie sobie przez nawet chwilke nie wyobrażac co by sie dzialo gdybysmy spotkali sie jeszcze raz w takim gronie np za kilka miesiecy na ASOT 560 albo jakis inny event???
A tak poza nawiasem to powiem wam ze życie jest piękne i Kocham Życie!!!

Niby tylko pojedyncze osoby miały jechać, a ładnie się zebraliśmy. :)

B. Rabbit 

Dołączył 1057 dni temu
Wysłany: 03-01-2012, 19:01  

Event zaliczam do udanych. Według mnie najlepiej zagrali Nilsen, Schossow, Shah.
Orjan od samego początku grał same sztosy, było energicznie, było czuć power.
Schossow zaczął trochę wolniej z początku, ale po czasie się rozkręcił i nie można się było nudzić. Shah zagrał w swoim balearycznym stylu, wolno na początku, jednak się rozkręcił i nie było źle, cieszy mnie, że zagrał na koniec Healesville Sanctuary.
Kyau & Albert nie wiem jak zagrali, akurat na ich secie odpoczywałem w namiocie piwnym. Pojawiłem się na końcówkę akurat leciało Sun & Moon w jakimś remixie. Zaskoczony byłem, że na koniec zagrali Megashira tego się nie spodziewałem.
Power Hour IMO największa porażka, powinni po tym zmienić nazwę na Dead Hour, chałtura jakiej świat nie widział. Muzycznie było strasznie kiepsko. Utwory bez wyrazu, jakiejś energii niczym mnie nie powaliły. Nawet tych fajerwerek było mało przy tej celebracji. Jak wspomniał Łukasz jeszcze wodzirej się znalazł na scenie, nie wiem po co. PH w porównaniu z poprzednim rokiem wypadło bardzo źle.
Dobrze, że były lasery, może nie świeciły jak na Mayday Laser Show, ale w poprzedniej edycji ich nie było więc dobrze, że się znalazły.
Cieszę się, że mogłem poznać kilka osób z forum i wspólnie z nimi wejść w ten 2012 rok. :)

Profil Facebook

Odpowiedz do tematu