Wysłany: 07-12-2009, 17:31
Dobra oddałem swoje głosy. Następnym razem Joy myślę, że będzie trzeba podać informację o dacie zakończenia ankiety nie na zasadzie że "za x tygodni koniec" tylko że 7ego grudnia to ostatni dzień kiedy można głosować - było by chyba przejrzyściej pozdro!
Pomógł: 9 razy Wiek: 21 Dołączył 981 dni temu Posty: 217 Skąd: Opole
Wysłany: 09-12-2009, 00:05
Jestem mile zaskoczony Gratuluję współtowarzyszom, którzy się znaleźli się w finałowej 7 A reszcie dziękuje za rywalizację i życzę powodzenia w kolejnych edycjach
Wysłany: 09-12-2009, 08:33
Padam do stóp. Dziękuję za oddane na mnie głosy. Dziękuję również pozostałym uczestnikom za udział w projekcie. Gratuluję tym co przeszli dalej. Sobie też gratuluję, bo nie spodziewałem się że mój set spotka się z takim uznaniem.
Wszystkim uczestnikom przechodzącym do drugiej części konkursu życzę powodzenia.
Wysłany: 09-12-2009, 10:51
no cózzz zabrakło jednego punkcika ale i tak ciesze sie ze byłem blisko zyczę powodzenia dla wszystkich a w następnej edycji postaram się zrechabilitować
Wysłany: 09-12-2009, 15:53
Ja również chciałbym podziękować za oddane na mnie głosy Dziękuję oczywiście wszystkim, którzy uczestniczyli w konkursie, a tym co przeszli dalej życzę powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum