Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
First State - Changing Lanes
Autor Wiadomość
Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 06-06-2010, 17:35  First State - Changing Lanes

Tracklist:

01. My Sanctuary
02. Exeo
03. Surrounds Me (feat. Elliot Johns)
04. Cape Point
05. Cross The Line (feat. Relyk)
06. Mojave
07. Reverie (feat. Sarah Howells)
08. Butterfly Effect
09. Breathe On Me (feat. Elliot Johns)
10. Brave (feat. Sarah Howells)
11. Primate
12. As You Were

Release Date: 7/06/2010
Label: Magik Muzik

Profil Facebook

Shon 

Dołączył 897 dni temu
Wysłany: 15-06-2010, 10:36  

Martins
[Usunięty]

Wysłany: 21-06-2010, 16:19  

Jak dla mnie świetny album :) Polecam!

B0BS0N 

Dołączył 1088 dni temu
Wysłany: 21-06-2010, 17:19  

Preview tego albumu nie poraża, a wręcz wypada beznadziejnie tak jak ta okładka. Co to za narcystyczna moda na robienie okładek ze swoim wizerunkiem ? Armin, Markus, Dash Berlin, a teraz First State... Ralphie B wróć...

http://asot-only.pl/va-ye...son-vt14726.htm

Myspace:
www.myspace.com/bobsondj
Soundcloud:
www.soundcloud.com/bobsondj/

Mattius 

Zaproszone osoby: 1
Dołączył 856 dni temu
Wysłany: 21-06-2010, 19:14  

Poprzedni album Time Frames też nie był jakiś genialny, jednak znalazło się na nim pare naprawdę dobrych utworów. Z chęcią przesłucham, jak to jest z datą wydania? Tutaj pisze 7 czerwiec, na prologic 17 lipiec ,a na youtube w komentarzach do profilu FirstStateMusic że będzie za 2dni.

Profil Facebook

lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1085 dni temu
Wysłany: 01-07-2010, 00:21  

Martins napisał/a:
Jak dla mnie świetny album :) Polecam!

Może i świetny, ale na pewno nie jego. Niestety... :(

Lion 

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 01-07-2010, 01:39  

B0BS0N napisał/a:
Ralphie B wróć...

Sam Sander to już nie to samo. Miałem podobne odczucia, po przesłuchaniu tego albumu. Już jak wychodziły, pojedyńcze single było słychać, że coś nie dobrego stało się First State. Ich pierwszy album był bardziej oryginalny i lepiej wpadający w ucho. Zresztą no już słuchając tego filmiku co dał labielecki, można stwierdzić, że ten gościu nie ma pomysłów, że głównie to Ralphie B był duszą First State... ehh a pierwszą płytkę, to słuchałem non stop prawie. :/

Profil Nasza-Klasa.pl

lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1085 dni temu
Wysłany: 01-07-2010, 11:20  

Lion napisał/a:
B0BS0N napisał/a:
Ralphie B wróć...

Sam Sander to już nie to samo. Miałem podobne odczucia, po przesłuchaniu tego albumu. Już jak wychodziły, pojedyńcze single było słychać, że coś nie dobrego stało się First State. Ich pierwszy album był bardziej oryginalny i lepiej wpadający w ucho. Zresztą no już słuchając tego filmiku co dał labielecki, można stwierdzić, że ten gościu nie ma pomysłów, że głównie to Ralphie B był duszą First State... ehh a pierwszą płytkę, to słuchałem non stop prawie. :/

Ale z tego co słyszałem to Sander robił prawie całą robotę.

Phillip Alpha / T.NU: With "First State" going from a duo to being just you - how will that influence the forthcoming work? And what about your Sander van Dien-guise - will you continue both projects?

Sander van Dien from First State: Well Phillip, to be honest it won’t change anything because 98% of all the work was done by me the last few years. I can tell you that “Falling” was a solo production by Sander van Dien.
I will keep making Sander van Dien tracks and remixes but they will have a different sound as the First State tracks (more progressive/housey) but the main focus will be on First State productions!

Tłumaczenie:
Phillip Alpha / T.NU: Z duetu "First State" zostałeś tylko Ty - jak to wpłynie na nadchodzące projekty? I co się stanie z Twoim aliasem - Sander van Dien - będziesz kontynuował oba projekty?

Sander van Dien z First State: Więc Philipp, szczerze nic to nie zmieni, ponieważ 98% rzeczy przez ostatnie parę lat robiłem ja. Mogę Ci powiedzieć, że "Falling" to była solowa produkcja Sandera van Diena.
Będę dalej tworzył kawałki/remixy pod aliasem Sander van Dien, ale one będą miały inne brzmienie niż kawałki First State (bardziej progresywne/houseowe) jednakże będę głównie skupiony na produkowaniu pod aliasem First State.

Lion 

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 01-07-2010, 12:30  

Ciekawe ile w tym prawdy :D Ale jeśli tak, to poszedł trochę w złym kierunku z tym albumem. Chociaż niektóre kawałki są naprawdę dobre, to i tak może się powtórzę, pierwszy album First State był IMO dużo lepszy :)

Profil Nasza-Klasa.pl

Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 04-07-2010, 14:21  

Wiekszosc kawalkow z tego albumu jest podobna do innych numerow , przesluchajcie sobie i ocencie.

First State - As You Were = Sam Sharp - Roundabout (Simon Patterson Remix) & Simmon Patterson - Taxi
First State - Reverie = Cosmic Gate – Barra
First State - Breathe On Me = Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix)
First State - Exeo = Alpha9 – Bliss (Club Mix)
First State - My Sanctuary = Bent – As you Fall (Guy J Remix)
First State - Cape Point = Jonathan Martin - Insidious (Ashley Wallbridge Remix)
First State - Brave = Cosmic Gate – Not Enough Time (Club Mix)

Profil Facebook

Odpowiedz do tematu