Pomógł: 8 razy Wiek: 22 Dołączył 952 dni temu Posty: 836 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 30-09-2009, 21:43
Filo & Peri - Nightplay
Filo & Peri – Nightplay
Tracklist:
01 Filo And Peri ft. Eric Lumiere - Back Into Our Lives (Album Mix). 02 Filo And Peri ft. Eric Lumiere - Off the Hook (Vocal Mix). 03 Filo And Peri - Caicos Bay (Album Mix). 04 Filo And Peri ft. Linnea Handb - Let You Know (Vocal Mix). 05 Filo And Peri ft. Fisher - You (Vocal Mix). 06 Filo And Peri ft. Eric Lumiere - Soul and the Sun (Album Mix). 07 Filo And Peri ft. Fisher - All I Ask (Album Mix). 08 Filo And Peri - Bright Lights (Album Mix). 09 Filo and Peri feat. Aruna - Ashley (Club Mix). 10 Filo And Peri ft. Nick Stufano - The Majestic (Album Mix). 11 Filo And Peri - Air and Phase (Album Mix). 12 Filo And Peri ft. Nick Stufano - Music Matters (Album Mix). 13 Filo And Peri ft. Mike Saint J - Far From Reach (Album Mix). 14 Filo And Peri - Black Ice (Album Mix). 15 Filo And Peri - Amp'd Up (Album Mix)
Wysłany: 22-11-2009, 14:02
Franzi napisał/a:
Strasznie słaby album. Nic ciekawego
Ja jestem odmiennego zdania, bardzo mi się podoba ta kompilacja. Dużo melodyjnych-upliftowych utworów oraz kilka ciekawych numerów z żeńskim wokalem. Jeżeli ktoś lubi granie lekkie i przyjemne to ta płyta się właśnie do tego nadaje. Polecam
Wiek: 20 Dołączył 955 dni temu Posty: 229 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 22-11-2009, 16:31
Dla mnie album ten jest mało odkrywczy, ale stworzony w sposób rzetelny. Świetnie na albumie spisała się Fisher. Doskonałe "Majestic" i kilka innych numerów. Ogólnie album nie jest zły, aczkolwiek nie robi przysłowiowego "szału". Szerszą recenzję zamieszczę na forum niebawem.
Pomógł: 12 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 796 Skąd: OB
Wysłany: 22-11-2009, 18:02
Off the hook ma dobre melo i dub mix poratuje ten kawałek. Let you know bez szału, ale jest przyjemne. Spodziewałem się większych bomb od Fisherowej, ale ino All I ask mi pasi ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum