Wysłany: 01-05-2011, 18:43
Ferry Corsten - Take Me
Ferry Corsten - Take Me
Release date: TBA Label: Flashover
1. Extended Mix
Jak się wam podoba ? Moim zdaniem dużo lepsza produkcja, aniżeli i tak Dobre Feel It. Może trochę przydługi breakdown, ale i tak piękna produkcja z genialną melodią i klimatem.
Wiek: 20 Dołączył 931 dni temu Posty: 4288 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 01-05-2011, 19:13
B0BS0N napisał/a:
Może trochę przydługi breakdown
Niczego takiego nie odczułem Dla mnie breakdown w sam raz. A co do kawałka jest po prostu genialny Może nie czuć tego po pierwszym odsłuchu ale gwarantuję, że kawałek puszczony kilka razy wkręci wam się totalnie Lekko zapachniało mi tutaj stylem M.I.K.E.'a gdyż cały utwór kręci ten sam motyw a gdy już sądzimy, że nic się nie wydarzy nagle następuje wykończenie Jeżeli to kawałek z albumu to będzie świetnie.
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Wysłany: 01-05-2011, 20:02
Tak, będzie na albumie na 99%
** Dodano: 01-05-2011, 20:07 ** W sumie racja, break buduje napięcie w tym kawałku A jak już pier**lnie ta melodia z całym tłem, to mam ciarki. Genialne, top 5 tego roku dla mnie.
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 19 Dołączył 428 dni temu Posty: 1328 Skąd: Słupsk
Wysłany: 01-05-2011, 20:09
zanim chciałem wyrazić opinie na temat tego kawałka od Corstena to przesłuchałem go 5 razy ogólnie jego produkcje nie wpadały mi w ucho tzn bardzo lubię jego remixy ale nie jego własne utwory ale muszę przyznać że zaczynam go lubić Feel It i ten tutaj nie znany z tytułu naprawdę są świetne i do posłuchania i na event good job panie Ferry Corsten czekam na album
_________________ The future starts today, not tomorrow . . .
Wiek: 22 Dołączył 522 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-05-2011, 21:01
Feel It generalnie mi się nie spodobało, właśnie przez te wykrzykiwane "FEEEL IT!", aczkolwiek nuta sama w sobie była dobra.
Ten kawałek jest dużo ciekawszy, z tym że jak na pierwszy odsłuch to wydaje mi się, ze bardziej pasuje na event do energetycznego seta niż do słuchania w domu, przynajmniej ja wolałbym inne kawałki mieć w Winampie, aczkolwiek może warto byłoby posłuchać go jeszcze trochę i się przekonać. ;p
Wiek: 23 Dołączył 531 dni temu Posty: 1055 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 01-05-2011, 23:05
Jakiejś wielkiej uwagi temu nie poświęciłem - melodia niezła, znany synth, długi break, w którego ciężko się wkręcić. Ogólnie ten kawałek nie ma czegoś takiego konkretnego, co mogłoby się podobać.
Wysłany: 02-05-2011, 08:16
Dla mnie Feel it,bylo strasznie latwe w odbiorze,a wstawka wokalna byla okropna,wiksiarska,natomiast ten utwor ma dusze,klimat i napewno bedzie na albumie Corstena
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum