Wysłany: 23-08-2011, 13:10
Kocham to,swietne ledy,10/10,brakuje takich utworow ostatnio
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Wysłany: 23-08-2011, 23:54
Niezłe niezłe... nie jest to może szczyt możliwości Corstena, ale tragedii na pewno nie ma. Może za którymś odsłuchem do mnie bardziej przemówi, bo jak na razie to WIELKIEGO szału nie ma
Take Me wczoraj w asocie zmiażdżyło. Słyszałem wcześniej tylko fragment który mi się strasznie podobał i czekałem żeby usłyszeć w jakiejś audycji na żywo. Piękny tajemniczy break w którym się prawie nic nie dzieje ale ma coś w sobie i to wyjście z niego CUDO. Jeden z najlepszych utworów tego roku jak do tej pory.
Dodam tylko jeszcze że czuć w tym utworze jakiegoś starego trancowego ducha . Ocena 5/5.
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum