Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1085 dni temu Posty: 2498 Skąd: Białystok
Wysłany: 10-10-2010, 14:05
Co do tego kawałka Low End Theory, wypadałoby zmienić nazwę na kawałek Dinki i byłobypo problemie w trackliście. Przynajmniej, tracklista zostałaby poprawiona.
Co ty gadasz.. to Ferry i ludzie z flashover powinni sie tlumaczyc dlaczego to umiescili , na oryginalnym pudelku z plyta ktora ma kilkanascie tysiecy kopii przeznaczonych do sprzedazy nie widnieje to jako Dinka
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1085 dni temu Posty: 2498 Skąd: Białystok
Wysłany: 10-10-2010, 15:40
Carlos napisał/a:
Co ty gadasz.. to Ferry i ludzie z flashover powinni sie tlumaczyc dlaczego to umiescili , na oryginalnym pudelku z plyta ktora ma kilkanascie tysiecy kopii przeznaczonych do sprzedazy nie widnieje to jako Dinka
To do mnie czy do soczka? Jeśli do mnie, to miałem na myśli tylko zmianę nazwy tej pozycji w spisie utworów. Częściowo problem zostałby rozwiązany jeśli oba kawałki są w 100% identyczne, a z tego co czytam - są. Oczywiście problem dalej istniałby i, tak jak piszesz, ludzie z Flashover oraz Ferry powinni to wyjaśnić.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 11-10-2010, 15:52
Fail, a nawet epic fail, którego po Ferry'm bym się nie spodziewał choć też nie można go w 100% obwiniać za tą sytuacje. W końcu on nie ma obowiązku pamiętania każdego tracka na pamięć i upewniania się czy dany wykonawca naprawdę jest właścicielem praw autorskich do tego utworu. Tutaj moim zdaniem najbardziej zawinili ludzie z Flashover no i "autor" tego tracka, który powinien dostać surową kare za takie coś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum