Fabio XB feat. Yves de Lacroix - Close to the Stars
Fabio XB feat Yves de Lacroix - Close to the Stars
Releas Date: 20.09.2010 Label: S107 Recordings
01. Close to the Stars (Extended Mix) 02. Close to the Stars (Jerome Isma-Ae Remix) 03. Close to the Stars (Myon & Shane 54 Remix) 04. Close to the Stars (Jerome Isma-Ae Dub Mix) 05. Close to the Stars (Matt Loki Remix) 06. Close to the Stars (Video Edit)
Świetny utwór. Podoba mi się, przyjemny klimat z przyjemnym wokalem (choć w pewnym momencie za dużo wycia jak dla mnie). Nic tylko się rozmarzyć przy takim utworze Polecam.
Wysłany: 01-09-2010, 16:07
Niezły utwór Zgadzam się z poprzednikiem, że w momencie gdy jest wokal można się rozmarzyć : p Początkowo bardzo spokojna ale to wprowadza w świetny klimat : d
_________________ GOD IS A DJ LIFE IS A DANCEFLOOR LOVE IS THE RYTHM YOU ARE THE MUSIC.!
Wiek: 22 Dołączył 952 dni temu Posty: 836 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 24-11-2010, 20:32
Utwór jak poprzednicy pisali bardzo przyjemny. Jak pierwszy raz osłuchałem myślałem ze to track od Dash Berlin. Melodia i wokal przenoszą w świat marzeń i spokoju aż można zapomnieć o otaczającym świecie, po prostu bajka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum