Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył 1053 dni temu Posty: 1593 Skąd: zabrze
Wysłany: 04-10-2011, 20:10
Eiffel 65 - The Edge
Na pewno wielu powie , że to szajs . jednakże dla mnie kiedyś to był przedni kawałek nie miałem kompa nie miałem odtw cd ... wszystko na kasetach wracając ze szkoły miałem świadomość , że znów to usłyszę bo udało mi się to nagrać na kasetę póżną nocą
I TAK powiecie , że to szajs pomimo tego , że wtedy panowały inne trendy
Paanie! Gdzież tam szajs Z rozrzewnieniem przypominam sobie czasy, gdy kasety stanowiły jedyne źródło rozrywki dla średnio majętnego chłopaka Z gustami jest jak z tyłkiem... Więc uważam, że nie ma co się z góry nastawiać na miażdżącą krytykę Również kawałek zapadł mi w pamięci jako jeden z bardziej udanych tego zespołu
Wysłany: 09-12-2011, 08:24
Ha jaki temat ;] Ja miałem całą płytkę w podstawówce, pamiętam jak sie słuchało tych szlagierów ;D Dobre czasy!
_________________ Top 5 female vocal tracks 1.Sunlounger feat. Zara - Lost 2.Urban Astronauts feat. Kate Louis Smith - See the Sun (aurosonic remix) 3.Filo & Peri - This Night (Max Graham Remix) 4.Armin van Buuren - Burned with desire 5.Andain - Promises ( Myon & Shane54 Summer of Love Mix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum