Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 1090 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 05-10-2010, 15:49
w tej chwili Armin nagrywa nową wersję kawałka Mirage (In Hilversum to record and reherse new version of #Mirage) oraz tworzy utwór This Light w wersji symfonicznej (and This Light with metropole orchestra) na Armin Only
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 05-10-2010, 20:57
No bardzo jestem ciekaw tej nowej wersji Mirage. Oryginał wręcz zabija klimatem (dla mnie najlepszy track na albumie). This Light w wersji symfonicznej również może być świetne Czyżby "sneak preview" z Mirage: Remixed?
Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 931 dni temu Posty: 4288 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 10-10-2010, 02:15
Carlos napisał/a:
Mi osobiście sie nie podoba nic specjalnego , no ale co mozna zrobic z gownianego oryginalu?
Czemu gównianego? Przesłuchałem cały album Chicane "Giants" i mogę powiedzieć tyle ze cały jest w takim właśnie stylu i choć wybiega on jak sądzę ze stylu trance, ale jak sie wczujesz to idzie sie fajnie przy tych nutkach zrelaxować A co do remixów to Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework) genialny , ale nie będę już wbiegał w pojęcie gustu jaki każdy ma inny
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
A co do remixów to Chicane feat. Lemar - What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Rework) genialny
Ten też mi się podoba, leciał w ASOT 471 Od razu wyczaiłem, fajny, taki jesienno-zimowy. Ale ten remix Armina, nic specjalnego na pierwszy odsłuch, szkoda. Remix dla Dido był znacznie lepszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum