Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
DJ Eco - M(you)sic
Autor Wiadomość
B0BS0N 

Dołączył 1088 dni temu
Wysłany: 11-07-2011, 18:53  

alex92 napisał/a:
Bardzo dobry album , pozycja nr 2 w tym roku zaraz po Orjanie :)

Przesłuchaj Allure ;)

http://asot-only.pl/va-ye...son-vt14726.htm

Myspace:
www.myspace.com/bobsondj
Soundcloud:
www.soundcloud.com/bobsondj/

alex92 

Dołączył 459 dni temu
Wysłany: 11-07-2011, 20:27  

Jeszcze nie sluchalem , ale w tym tygodniu to zrobie ;)

Monic87 

Pomogła: 12 razy
Dołączyła 626 dni temu
Wysłany: 12-07-2011, 21:04  

Ten album akurat zupełnie do gustu mi nie przypadł. Jedyne utwory, których mogę posłuchać to My Name Is You(th), Under Paper Skies, Breaking The Habit, Change The World i Over Paper Skies, chociaż nie za bardzo podobają mi się wokale w tych ostatnich i gdyby nie one to oceniłabym je wyżej. Generalnie nic mnie nie powaliło z nóg. Ocena 4/10.

zeneq 
Trance MUSIC ! <3

Dołączył 459 dni temu
Wysłany: 04-01-2012, 17:01  

Album jak dla mnie jest zbyt za mocno przechwalany , co nie oznacza , że jest zły . W moim odczuciu na pewno nie jest słaby , swój klimat posiada choć nie zachwycił mnie tak jak tego oczekiwałem . Zbyt dużo (zdecydowanie) tych nudnych wstawek , według mnie jest to kompletnie nie potrzebne . Szczeże to tylko dwa utwory znalazłem dla siebie , ale za to mistrzowskie .

Change The World -> Kapitalny wokal tej pani :zakochani:

The Light In Your Eyes Went Out -> ten utwór to czysta poezja , nie mogę go opisać słowami jak bardzo jest kapitalny ! Breakdown to ósmy cud świata !

Over Paper Skies -> W tej produkcji również wokal na plus , melodia bardzo udana ! Podoba mi się !

Profil Facebook

Kendziooor 
Raczej nie hrabia :P

Dołączył 531 dni temu
Wysłany: 24-01-2012, 18:34  

Na dziś album, który prawdę mówiąc spowodował tę przerwę w recenzjach. Próbowałem, starałem się, pisałem, kleiłem słowo do słowa - mimo to nie udało mi się wytworzyć niczego, czym konstruktywnie wyjaśniłbym dlaczego album mi się nie podoba. Dlatego i ten post/opinia będzie najkrótszym moim w temacie albumów... Pan DJ Eco po prostu kompletnie nie trafił w mój gust. Zachodzę w głowę, czemu nie zrobił niczego w stylu genialnej propozycji na hymn ASOT 550 ("A Million Sounds, A Thousand Smiles"). Od pierwszej do ostatniej sekundy mam poczucie zachłannej staranności, perfekcyjności, dopasowania każdego dźwięku, oryginalności tych że dźwięków... Ale co z tego? Po prostu to do mnie nie trafia, nudne melodie, pseudo wyniosłe, które do mnie po prostu nie trafiają. A gdy ujrzałem lawinę ochów i achów na temat tego wydania, po prostu poczułem się inny. Jedyne utwory, które trawię to środkowy moment, czyli "The Stream Turned Into Ocean", "Breaking The Habit" i "Electric Poetry". Jakieś zadatki ma też "Change The World"... Powtórzę jednak - co z tego? Są to średniaki, które w swoim odtwarzaczu będę pewnie przewijał. Reszta wywołuje u mnie po prostu ból uszu. Szkoda, wielka szkoda, bo "A Million Sounds..." jest obecnie moim faworytem roku 2012. DJ Eco - "M(You)sic" - ocena 4 i ostatnie miejsce w rankingu albumów roku ubiegłego.

Odpowiedz do tematu