Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Joy
04-11-2009, 23:25
Dash Berlin - The New Daylight
Autor Wiadomość
Kabra 

Dołączył 1041 dni temu
Wysłany: 21-09-2009, 20:13  

Patryś napisał/a:
Poskakałem trochę po YT, posłuchałem tu i owdzie niektórych kawałków i chyba jako jedyny nie czekam z niecierpliwością na ten album, bo wg. mnie słaby.

Nie jesteś sam ;) Panowie tworzą trance który ma łatwo wpadać w ucho, a który niestety po kilku przesłuchaniach strasznie się nudzi. Stworzyli "Till the sky falls down" i później 3 jego kopie zmieniając jedynie wokal + kilka kosmetycznych dodatków, a na reszte kawałków pomysłów za bardzo nie mają.

Kanar 

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 21-09-2009, 22:23  

Usagi napisał/a:
Kanar, to będzie oryginalna wersja. Panowie z Dash Berlin stoją za tym kawałkiem.

to mnie zaskoczylas :o i mimo, ze niektórzy mówią o albumie, ze może byc słaby ja poczekam do samego wydania i przesluchania, gdyz darzę dosc sporym szacunkiem Dash Berlin :P

PERRY ONLY

Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 22-09-2009, 20:37  

Waiting jest poprostu piękne :roll:

Profil Facebook

truetotrance 
...:::TRANCE:::...

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 06-10-2009, 22:33  

zgadzam sie Robert ,,Waiting'' piekna nutka i wokal:) :jupi:

a tak pozaty to wiatm ponownie na forum bo sporo czasu mnie nie bylo, troche odskoczylem od trancu,ale jak to mowia stara milosc nie rdzewieje;d

sorkiz a taka birenosc na forum ale mysle ze sie poprawie:)

Pozdrowienia dla wszystkich:D ^^

Kabra 

Dołączył 1041 dni temu
Wysłany: 10-10-2009, 23:54  

Album wyszedł, miałem nieprzyjemność go przesłuchać więc napiszę kilka słów ;)
No więc tak jak się spodziewałem, panowie z Dash berlin nic specjalnego nie pokazali. Utwory zawarte na tym albumie są schematyczne, niczym nie zaskakujące, po prostu nudne. Budowane na zasadzie Cukierkowy wokal + banalna, wpadająca w ucho melodyjka + komercyjny feeling AD 2009. Zero pomysłu na poszczególe kawałki. Nawet zdołali zniszczyć tak piękny klasyk: Solid Sessions - Janeiro. Po prostu zrobili z tego komercyjny szit.
Jedyne tracki które można słuchać bez bólu to Never cry again i The new daylight. Reszta jest nuuuudna. No ale wpada w ucho, poleci w esce, vivie i dzieciaki będą szalały.
Dash berlin to taki drugi ATB - zrobić crap do radia, byle się sprzedać i zyskać popularność. Dla mnie zaczęli się i zarówno skończyli na Till the sky falls down.
Szkoda, miałem cichą nadzieję że się jednak pozytywnie rozczaruję i album będzie dobry, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Przynajmniej nie będę musiał znosić tej okropnej okładki na mojej półce :)

Usagi 
Lubię doskie placki.

Pomogła: 1 raz
Dołączyła 1046 dni temu
Wysłany: 11-10-2009, 12:03  

Kabra napisał/a:
Album wyszedł, miałem nieprzyjemność go przesłuchać więc napiszę kilka słów ;)
No więc tak jak się spodziewałem, panowie z Dash berlin nic specjalnego nie pokazali. Utwory zawarte na tym albumie są schematyczne, niczym nie zaskakujące, po prostu nudne. Budowane na zasadzie Cukierkowy wokal + banalna, wpadająca w ucho melodyjka + komercyjny feeling AD 2009. Zero pomysłu na poszczególe kawałki. Nawet zdołali zniszczyć tak piękny klasyk: Solid Sessions - Janeiro. Po prostu zrobili z tego komercyjny szit.
Jedyne tracki które można słuchać bez bólu to Never cry again i The new daylight. Reszta jest nuuuudna. No ale wpada w ucho, poleci w esce, vivie i dzieciaki będą szalały.
Dash berlin to taki drugi ATB - zrobić crap do radia, byle się sprzedać i zyskać popularność. Dla mnie zaczęli się i zarówno skończyli na Till the sky falls down.
Szkoda, miałem cichą nadzieję że się jednak pozytywnie rozczaruję i album będzie dobry, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) Przynajmniej nie będę musiał znosić tej okropnej okładki na mojej półce :)

Dobrze napisane. :D Dla mnie zaczęli się na Solid Session, czasem Alive Deejay można było posłuchać, i końcówka niestety na Till The Sky Falls Down. Widać, panowie nie mogą odłączyć się od swoich dance'owych korzeni.

Odpowiedz do tematu