Mój "ulubiony" dash. Gdy widzę jego twarz to normalnie zacytuję jednego z członków KMN "Aż się chce go od razu w morde zalutować" Utwór tragiczny w szczególności całe tło. Wokal Mendela lubie ale tutaj jest jakaś tragedia , zdecydowanie za dużo tego jego wycia. A najgorsze jest to że wiele osób myśli że to trance. Ale w sumie jeszcze gorsze jest to że pewnie FF ma w garści... 1/5.
Zgadzam się w 100 % Mam nadzieje że więcej nie usłyszę tego gówna
Wysłany: 27-01-2012, 20:29
Jak to Siveen napisał - za dużo wycia. Nie podoba mi się to (w ogóle vocal mi nie przypadł do gustu) Nic ciekawego w tym utworze nie ma, nawet Dub Mix tego nie ratuje. Kolejny fail Dasha razem z Jonathanem
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wysłany: 01-02-2012, 14:11
He he ja jakoś mam mieszane uczucia do tego kawałka , niby mi się to podoba a niby nie zależy do nastroju , wokal w tym jest no lekko paskudny takie wycie , melodia średnia .
Wiek: 18 Dołączył 821 dni temu Posty: 175 Skąd: Bełchatów
Wysłany: 08-02-2012, 19:55
Nikt nic nie pisał że Mendelsohnowi jaja obcięli bo zaczął śpiewać jak jakiś kastrat... Są granice "męskiego" vocalu w piosenkach ale on już przebił dolną granicę którą biber ustanowił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum