W paczce nr 1 są dwa warte uwagi utwory First State - Sacred i Nitrous Oxide - Morning Light. Reszta to róznego rodzaju House, Electro, nawet hip hop i techno. Nie mniej jednak za darmo to czemu nie Ja właśnie słucham tych dwóch tracków.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 08-07-2010, 00:33
Sorry za offtop ale mam pytanie. Zarejestrowałem się na juno podczas "kupowania" tego tracka i nie dostałem na maila żadnego potwierdzenia. Czy juno daje jakieś potwierdzenie zakupu? Jakiś rachunek na maila czy coś? Co do tracka, bardzo fajny i dzięki
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 13-07-2010, 14:53
Z okazji piatych urodzin Audiojelly rozdaje prezenty dla każdego user'a. Po wydaniu 5 Euro na Audiojelly dostajemy 50 darmowych tracków. W moim przypadku kupiłem 4 tracki po 1,25 euro. Wydałem 20,87zł, a dostałem 54 utwory.
Oto lista tracków: 01 Unreal To Me (Corderoy And Bury Remix)- FKN 02 Platitude (Sebastian Bradt Remix) - Onova 03 Sub Zero (Jan Van Lier Remix) - Benjamin Leung & Dom G 04 Atlantida (Original Mix) - Alexander Popov Ft Syntigma 05 Only Love (Kid Massive Audio Damage Dub) - Marc Vedo Feat. Claire Conti 06 Time & Tide (Original Vox) - Bobina 07 Reload (Original Mix) - Impulsive Drive 08 Deepdown (Original Mix)- Artento Divini 09 Festival (Day Mix) - Ali Wilson 10 Stars (Bartlett Bros RMX ) - Dyor 11 Someone (Vox Mix) - George Acosta Feat. Truth 12 4Play (Original Mix) - Jaimy 13 Rulebook (Original Mix) - Sean Tyas 14 Derb (Original Mix) - Randy Katana 15 Roulette (Original Mix) - Re-Ward 16 Synergy (Original Mix) - Ummet Ozcan And W&W 17 Ultra Disko (Original Mix) - Radion 6 18 Antarctica (4 A.M Mix) - Maarten De Jong 19 Rugged 2009 (Original Mix) - Ronald De Foe 20 Dawn Raid (Sander Van Doorn Remix)- Jon Rundell 21 Seven Weeks (Original Mix) - Sean Tyas 22 Summertime (Original Mix) - Glockenspiel 23 Panorama (Original Mix) - Simon & Shaker 24 Audio Walk (Original Mix) - Muute 25 Destination (Album Mix) - Dt8 Project 26 Dream On (Luke Chable Remix) - Shiloh 27 Tamam (Jochen Miller Remix) - Robert Gitelman 28 Rush - Perry O'neil 29 Heart Of Sun - Kamil Polner 30 Love Theme Dusk (Airbase Pres. Parc Remix) - Mike Foyle Vs Signalrunners 31 Man On The Run (Original Vocal Mix)- Dash Berlin Ft. Cerf, Mitiska & Jaren 32 Near You (Jaytech Remix) - Jonathan Allyn 33 Complicated Life (Original Mix) - Nifra 34 Rise! (Original Mix)- Harry Lemon 35 Exit (Original Mix) - Vadim Zhukov 36 Salvation (Plastic Boy Remix) - M.I.K.E. 37 Rush (Carl B Remix) - Jan Johnston Meets J Joy 38 Blue Skies With Linda (Original Mix) - Glenn Morrison 39 I'm Lost (Original Mix) - Ohmna 40 Less Cowbell (Original Mix) - Francis Prève 41 Good Times (Mischa Daniels Remix) - Bazement Freakz 42 Gum Smack (Original Mix) - Nick K 43 Body Lotion (Amex Remix) - Roger Shah Presents Savannah 44 A Lament (Original Mix) - Glenn Morrison & Zoo Brazil 45 Staten Island (Original Mix) - Kismet 46 Fumar (Roland Klinkenberg Remix) - Mat Zo 47 Hide Away (Vocal Mix) - Passive Progressive 48 WoodChunk - Orjan Nilsen 49 Hallowed (Simon & Shaker Remix) - Outsiders 50 Thank You For The Jazz (Stonebridge Rework) - Giampiero Mendola
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum