Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Dancetination: Next Step @ Hala Arena - Poznań
Autor Wiadomość
yarkee 

Dołączył 678 dni temu
Wysłany: 25-11-2011, 21:47  

Trwa odliczanie :hyhy:

Jutro o tej porze już obecny na Arenie :super: :banan: :super: :banan: :super:

Bartas 
Addicted To Trance

Dołączył 856 dni temu
Wysłany: 28-11-2011, 12:36  

Haloooo, haloooo :D
Jak wrażenia po Dancetination? :P
Dla mnie Marco V rozwalił wszystko! ;)

Monic87 

Pomogła: 12 razy
Dołączyła 626 dni temu
Wysłany: 28-11-2011, 13:25  

Szczerze mówiąc, to był pierwszy event, na którym więcej czasu siedziałam na piwie niż się bawiłam. Interesowali mnie tylko Kai Tracid i John 00 Fleming, ich sety spędziłam całe na parkiecie i się nie zawiodłam :super: Kai zagrał trochę gorzej niż na GG, ale i tak świetnie. John jak dla mnie nieco lepiej od niego :) Co do reszty to nie bardzo mogę oceniać, bo niewiele słyszałam. Planowałam się bawić do końca, ale Arctic Moon strasznie zamulił więc zeszłam z parkietu. Słyszałam jak grał i zdecydowanie nie nadawało się to na set kończący imprezę. Z pozostałych to Fila zaczął fajnym kawałkiem a potem było coraz gorzej więc zrezygnowałam z dalszego słuchania. U Marco V przebrnęłam przez jakieś 3 pierwsze numery a potem zdążyłam wrócić na zakończenie - jakoś mnie nie zachwycił ;P Reszta to już w ogóle nie moje klimaty, więc jakoś się na nich nie skupiałam szczególnie ;) Generalnie nie żałuję wyjazdu, bo to co chciałam usłyszeć to usłyszałam :) Dziękuję za miło spędzony czas wszystkim, z którymi się bawiłam lub spędziłam weekend :*

lab 

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1085 dni temu
Wysłany: 28-11-2011, 19:37  

Co do tego co napisała Monika, mam na myśli występy Johna i Kaia, to się zgadzam. Fadi fajnie zagrał. Myślałem, że będzie gorzej. Bawiłem się. Arctic Moon nawet mi się podobało, ale mogło być lepiej. Na pewno było lepiej niż na enTrance w marcu. Ogólnie, było dobrze. A, w końcu dorwałem Kaia. :D

Dziękuję, w szczególności, Monice i Damianowi ze ten weekend oraz całej reszcie. :)

yarkee 

Dołączył 678 dni temu
Wysłany: 01-02-2012, 18:06  

Kurde, jakoś przegapiłem temat po imprezce :/ Ale dodatkowo z perspektywy czasu oceniam event pozytywnie :ok: Najlepsze sety zagrali moim zdaniem Marco V, Hardwell i Kai . Przynajmniej na nich najbardziej się wybawiłem :banan: Dodatkowo Marco i Hardwell mieli świetny kontakt z ludźmi, czego nie można powiedzieć o Kai'u :P Miałem wrażenie, że wyszedł by puścić kilka hiciorów i jak najszybciej się zmyć ;P Zawiodłem się na Aly & Fila bo się zmuliłem trochę i poszliśmy po 20 minutach na browarka z ekipą :zdrowko: Doczekałem też do Arctic'a :hyhy: Było nieźle, tylko w ogóle nie zdążył się rozkręcić, ale nic dziwnego skoro organizatorzy nie dość, że dali mu planowo 40 minut, to na koniec jeszcze skrócili jego występ :P Teraz pozostaje czekać na kolejne wymęczenie nóg na parkiecie :]

Odpowiedz do tematu