Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kanes
09-01-2012, 15:17
Czym dla Ciebie jest Trance?
Autor Wiadomość
Carl Van Gander 
Only Trance

Zaproszone osoby: 3
Dołączył 1061 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 02:18  Czym dla Ciebie jest Trance?

Proste pytanie, a jednak tak zróżnicowane :)

Hm :P każdy ma swoje zdanie...

Profil Facebook

DeJoker 
-=uplifting master=-

Dołączył 1046 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 10:53  

Miloscia, stylem zycia, inspiracja... WSZYSTKIM! Za duzo by pisac :D Moze kiedys pokusze sie o jakis fajny referat w tym temacie :D

Profil Facebook

krzysiek027 

Dołączył 702 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 11:19  

Trance to nie jest zwykla muzyka, to metafizyczne doznania,
wielokrotna podroz do nieba na ziemi
wystarczy zamknac oczy i sie leciii :D

zeneq 
Trance MUSIC ! <3

Dołączył 458 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 17:30  

Powiem krótko ! Nie wyobrażam sobie życia bez tej muzyki , za bardzo jestem nią "nasycony" :) Nie wyjdę z tego !

Profil Facebook

Dawid 
Ableton Live User

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 18:34  

Sposobem na bycie innym niż wszyscy. Muzyką, którą kocha się od pierwszej sekundy. Pasją :serce:

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

jagiellon 

Dołączył 514 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 20:14  

Hm dla mnie Trance jest najpiękniejszym rodzajem muzyki, ba można powiedzieć, że jest moją ogólną definicją piękna i estetyki. Myślę, że ta muzyka + kilka moich innych zainteresowań ukształtowały moją obecną osobowość.
Chyba od tego gatunku muzyki jestem uzależniony,ponieważ gdy jestem w domu to już po 3-4h muszę coś przesłuchać, bo inaczej jakoś dziwnie się czuję, prawie dostaję drgawek. Coś jak u palaczy tytoniu, gdy nie mają przy sobie papierosów. :D Kilkoma słowy - Trance w moim życiu spełnia bardzo ważną rolę.

Cytat:
Sposobem na bycie innym niż wszyscy.

O tak. Bardzo się cieszę, że słucham takiej, a nie innej muzyki w środowisku rockowców. Bardzo sobie cenię oryginalność i przez to zamiłowanie do muzyki Trance po części jestem inny od moich znajomych.

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Sziszka 
euro Corsa(rz)

Dołączył 1089 dni temu

Wysłany: 08-01-2012, 20:51  

Nie wpadnijcie w samozachwyt ;) Nie jesteście "inni", "wybrani", "oryginalni", bo słuchacie Trance. Trance to muzyka taka sama jak każda inna i to, że akurat tu jesteśmy to najzwyklejsza kwestia gustu. Dla mnie jest to jeden z wielu gatunków, które słucham i do którego mam pewien sentyment.

Profil Facebook

DeJoker 
-=uplifting master=-

Dołączył 1046 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 22:26  

szisza +1 :choon: :lol:

Pamietajcie tylko zebyscie wy, transowcy nigdy nie negowali gustow innych ludzi. Tym czym dla was jest trance, tym samym dla kogos moze byc disco polo czy szlagry

Profil Facebook

Dawid 
Ableton Live User

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 08-01-2012, 23:09  

Sziszka napisał/a:
Nie wpadnijcie w samozachwyt ;) Nie jesteście "inni", "wybrani", "oryginalni", bo słuchacie Trance.

Nikt tu nie wpada w samozachwyt, Patryk. Po prostu w środowisku, gdzie każdy na pamięć zna zwrotki raperów można poczuć się nieco odmienniej. :D

DeJoker napisał/a:
Pamietajcie tylko zebyscie wy, transowcy nigdy nie negowali gustow innych ludzi.

Szacunek do gustu innych to bardzo ważna sprawa, ale nie cierpię jak ktoś mi swój usiłuje narzucać :?

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Hajzer 

Dołączył 667 dni temu
Wysłany: 12-01-2012, 00:51  

Sziszka - 08-01-2012, 20:51 napisał/a:
Nie wpadnijcie w samozachwyt ;) Nie jesteście "inni", "wybrani", "oryginalni", bo słuchacie Trance. Trance to muzyka taka sama jak każda inna i to, że akurat tu jesteśmy to najzwyklejsza kwestia gustu. Dla mnie jest to jeden z wielu gatunków, które słucham i do którego mam pewien sentyment.

Po częsci zgadzam się z tym co napisałeś ale chce dodać jedną rzecz, ja osobiście szanuje każdą osobę która ma już wyrobiony własny gust muzyczny świadczy to o takiej osobie że jest dojrzała emocjonalnie? i umysłowo :D bo nie ulega komercji totalnej, dzisiaj nie jest dużo takich osób szczególnie wśród nastolatków - zapytasz się jednego/drugiego "co słuchasz?" to odpowie "to co leci w radiu" ...soryy dla mnie to nie jest żaden powód do dumy i lepiej by takie osoby w ogóle sie nie wypowiadały.

Dobrze napisałeś "Trance to muzyka taka sama jak każda inna i to, że akurat tu jesteśmy to najzwyklejsza kwestia gustu" ale... są gusta i guścili, my swój gust mamy i możemy się z tego cieszyć, Pamiętajcie muzyka kształtuje naszą osobowość :)

Odpowiedz do tematu