Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1055 dni temu Posty: 1380 Skąd: Poznań
Wysłany: 28-11-2011, 15:00
To jest temat niepotrzebny wg mnie łatwiej wymienić kilka ukochanych kawałków niż szukać tego najgorszego bo pewnie sporo produkcji jest o których nie mamy pojęcia i są tak kiepskie że nikt ich nie puszczał. Tak więc zostawię to bez komentarza
Pomógł: 17 razy Wiek: 22 Dołączył 522 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-11-2011, 19:37
Karol napisał/a:
To jest temat niepotrzebny wg mnie łatwiej wymienić kilka ukochanych kawałków niż szukać tego najgorszego bo pewnie sporo produkcji jest o których nie mamy pojęcia i są tak kiepskie że nikt ich nie puszczał. Tak więc zostawię to bez komentarza
Nie da się odpowiedzieć na temat najgorszego crapu roku, ale można za to spróbować dać kandydata do tytułu największe (Twoje) rozczarowanie. Problemem jest to, ze jak mi się coś nie podoba to tego nie ściągam, ani nie nastawiam się, ze to będzie choon, więc tera trudno wytypować track, którego nawet zbytnio nie słuchałem. Może coś Garetha, ale w sumie nie wiem co.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum