Może to nie jest jakiś świeży wywiad, ale zawsze coś
Dzięki za ten wywiad miss Clauida. Sied van Riel wspomniał we wcześniejszym wywiadzie, że oboje pracowaliście nad kontynuacją Contrasts. On jest zawsze rzetelny ze swoimi odpowiedziami, więc jak to było w pracy z nim? kiedy możemy się spodziewać tej wysoce przewidywanej kontynuacji?Jako producent Sied jest doskonały. Wróciliśmy do pracy w studiu nad Contrasts i wyszliśmy z wielkim utworem który ma zarówno kopalnie dźwięków jak i holenderski wpływ. Wszystko co mogę powiedzieć to to, że ukaże się wkrótce. Pozostaje tylko poczekać i zobaczyć. Jako osoba.... Pali zbyt dużo? Rozprzestrzenia zbyt dużo dymu kiedy jestem w studio. Poza tym jest wielkim facetem i wie czego chce.
Teraz przejedziemy do bardziej ważnych spraw, Twoja ulubiona potrawa?Kocham owoce morza. Mogę zawsze żyć na rybach. I rzeczywiście jem dużo ryb, a może nawet wkrótce stanę się jedną z nich.
Twoje nazwisko jest zawsze trudne do wymówienia dla mnie, przepraszam:) Co jest jego pochodzeniem?Pierwotnie pochodzą z Rumunii, krainy wampirów więc lepiej uważaj:) Przeniosłam się do Londynu 11 lat temu i teraz on jest moim domem. Raczej nie chciałabym żyć nigdzie indziej na świecie. Albo może Ibiza albo Amsterdam albo Los Angeles...lista się otwiera...
Jeśli musielibyśmy wymienić swoje wpływy, w Twoim gatunku, jakie by one były?Kocham Tiesto i Armina. Kiedyś słuchałam ich muzyki w drodze powrotnej i byłam zafascynowana nią. Mój wpływ pochodzi z atmosfery i tłumu we wszystkich typach środowisk.
Patrząc wstecz, jakie są Twoje ulubione nazwiska, Sied van Riel i innych producentów?Mogłabym wymienić naprawdę sporo. Lubię Sandera Van Doorna, Marcusa Schossowa i naprawdę dobre produkcje są Toma Colontonio. Moim ulubionym utworem Sieda van Riel jest MME.
A miejsca które chciałabyś odwiedzić?Moje ambicje to zagrać na Global GAthering i Sensation White. Duże areny tworzą dźwięk i atmosferę, która może być osiągnięta jedynie na tego typu imprezach.
Poprzez swoje doświadczenia w tej branży, czy masz może jakieś ciekawe opowieści dla nas? jak być może jacyś mężczyźni któzi są Twoimi fanami np śledzili Cie? a może coś innego?Jedna z najlepszych historii była w Wietnamie. Skończyłam moje 3 tygodniowe tournee w Chinach i poleciałam prosto do Wietnamu na koncert, bez snu. I na kilka godzin przed koncertem pomyślałam ze dobrym pomysłem jest trochę odpocząć. Wpadłam w głęboki sen i obudziłam się dopiero na 15 min przed koncertem. A trzeba wziąć pod uwagę że potrzebuję około 2 godzin aby się przygotować do wejścia na scenę. Tak więc bez jakiegokolwiek makijażu, ruszyłam do klubu. Jeszcze ziewałam podczas mojego seta, ale potem wypiłam kilka red bulli i mogłam latać. Ze śledzeniem przez mężczyzn nie mam problemów ponieważ trenuje sztuki walki, i mówiłam Ci ze pochodzę z krainy wampirów... pewnie już nie chcesz ze mną przebywać.
Na 393 state of trance, usłyszeliśmy produkcję Twoją i Audrey Gallagher z miłym wokalem. Czy istnieją inne trance'y lub non-trance'y wokalistów, z którymi chciałabyś pracować?Ja i Audrey się naprawdę dogadujemy. Ona ma świetny głos, zawsze mogę powiedzieć że ma głos anioła. Będziesz widział o wiele więcej wokalnych projektów ode mnie w przyszłości.
Oprócz kontynuacji Contrasts czego mogą jeszcze oczekiwać Twoi fani w tym roku?
Mam wiele nowych realizacji które zostaną niedługo wydane na 2play, Armada i kilka labelów więcej. Kiedy nie latam po koncertach po świecie, staram się być cały czas w studio, więc będzie dużo więcej projektów już niedługo. Quatrain1 i Quatrain2 jest wydawana w 2play w kwietniu.
Miss Claudia, czuję się szczęśliwy, może dasz mi do Siebie Swój nr telefonu?911, dzwoń tutaj zawsze w sytuacjach kryzysowych.

tłumaczenie: Rafał Skoneczny
zdjęcia: myspace.com/claudiacazacu
źródło: trancepodium.com