Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Claudia Cazacu - wywiad
Autor Wiadomość
B. Rabbit 

Dołączył 1057 dni temu
Wysłany: 05-10-2009, 20:34  Claudia Cazacu - wywiad

Może to nie jest jakiś świeży wywiad, ale zawsze coś ;)

Dzięki za ten wywiad miss Clauida. Sied van Riel wspomniał we wcześniejszym wywiadzie, że oboje pracowaliście nad kontynuacją Contrasts. On jest zawsze rzetelny ze swoimi odpowiedziami, więc jak to było w pracy z nim? kiedy możemy się spodziewać tej wysoce przewidywanej kontynuacji?

Jako producent Sied jest doskonały. Wróciliśmy do pracy w studiu nad Contrasts i wyszliśmy z wielkim utworem który ma zarówno kopalnie dźwięków jak i holenderski wpływ. Wszystko co mogę powiedzieć to to, że ukaże się wkrótce. Pozostaje tylko poczekać i zobaczyć. Jako osoba.... Pali zbyt dużo? Rozprzestrzenia zbyt dużo dymu kiedy jestem w studio. Poza tym jest wielkim facetem i wie czego chce.

Teraz przejedziemy do bardziej ważnych spraw, Twoja ulubiona potrawa?

Kocham owoce morza. Mogę zawsze żyć na rybach. I rzeczywiście jem dużo ryb, a może nawet wkrótce stanę się jedną z nich.

Twoje nazwisko jest zawsze trudne do wymówienia dla mnie, przepraszam:) Co jest jego pochodzeniem?

Pierwotnie pochodzą z Rumunii, krainy wampirów więc lepiej uważaj:) Przeniosłam się do Londynu 11 lat temu i teraz on jest moim domem. Raczej nie chciałabym żyć nigdzie indziej na świecie. Albo może Ibiza albo Amsterdam albo Los Angeles...lista się otwiera...

Jeśli musielibyśmy wymienić swoje wpływy, w Twoim gatunku, jakie by one były?

Kocham Tiesto i Armina. Kiedyś słuchałam ich muzyki w drodze powrotnej i byłam zafascynowana nią. Mój wpływ pochodzi z atmosfery i tłumu we wszystkich typach środowisk.

Patrząc wstecz, jakie są Twoje ulubione nazwiska, Sied van Riel i innych producentów?

Mogłabym wymienić naprawdę sporo. Lubię Sandera Van Doorna, Marcusa Schossowa i naprawdę dobre produkcje są Toma Colontonio. Moim ulubionym utworem Sieda van Riel jest MME.

A miejsca które chciałabyś odwiedzić?

Moje ambicje to zagrać na Global GAthering i Sensation White. Duże areny tworzą dźwięk i atmosferę, która może być osiągnięta jedynie na tego typu imprezach.

Poprzez swoje doświadczenia w tej branży, czy masz może jakieś ciekawe opowieści dla nas? jak być może jacyś mężczyźni któzi są Twoimi fanami np śledzili Cie? a może coś innego?

Jedna z najlepszych historii była w Wietnamie. Skończyłam moje 3 tygodniowe tournee w Chinach i poleciałam prosto do Wietnamu na koncert, bez snu. I na kilka godzin przed koncertem pomyślałam ze dobrym pomysłem jest trochę odpocząć. Wpadłam w głęboki sen i obudziłam się dopiero na 15 min przed koncertem. A trzeba wziąć pod uwagę że potrzebuję około 2 godzin aby się przygotować do wejścia na scenę. Tak więc bez jakiegokolwiek makijażu, ruszyłam do klubu. Jeszcze ziewałam podczas mojego seta, ale potem wypiłam kilka red bulli i mogłam latać. Ze śledzeniem przez mężczyzn nie mam problemów ponieważ trenuje sztuki walki, i mówiłam Ci ze pochodzę z krainy wampirów... pewnie już nie chcesz ze mną przebywać.

Na 393 state of trance, usłyszeliśmy produkcję Twoją i Audrey Gallagher z miłym wokalem. Czy istnieją inne trance'y lub non-trance'y wokalistów, z którymi chciałabyś pracować?

Ja i Audrey się naprawdę dogadujemy. Ona ma świetny głos, zawsze mogę powiedzieć że ma głos anioła. Będziesz widział o wiele więcej wokalnych projektów ode mnie w przyszłości.

Oprócz kontynuacji Contrasts czego mogą jeszcze oczekiwać Twoi fani w tym roku?

Mam wiele nowych realizacji które zostaną niedługo wydane na 2play, Armada i kilka labelów więcej. Kiedy nie latam po koncertach po świecie, staram się być cały czas w studio, więc będzie dużo więcej projektów już niedługo. Quatrain1 i Quatrain2 jest wydawana w 2play w kwietniu.

Miss Claudia, czuję się szczęśliwy, może dasz mi do Siebie Swój nr telefonu?

911, dzwoń tutaj zawsze w sytuacjach kryzysowych.

tłumaczenie: Rafał Skoneczny
zdjęcia: myspace.com/claudiacazacu
źródło: trancepodium.com

Profil Facebook

Joy 
Administrator

Dołączył 1089 dni temu

Wysłany: 05-10-2009, 23:05  

Pani Claudia tworzy naprawdę pięknie, ale niech się zdecyduje, czy woli grać czy pozować do zdjęć rodem z playboya. Bo przypuszczam, że w tej materii znajdzie wielu fanów nie koniecznie związanych z muzyką trance ;)

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Dawid_Es 

Dołączył 1060 dni temu
Wysłany: 06-10-2009, 16:55  

Zdjęcia - sposób na promocje. Ja do tych fotek nic nie mam. Piękna Claudia może nie jest, ale z pewnością znajdą się faceci, którym "wpadnie" w oko.

Liczy się dla mnie to jak tworzy, a tworzy... świetne produkcje. Freefalling, Lekker, Nefereti.

Rogal 
Asot Lover

Dołączył 1078 dni temu
Wysłany: 23-10-2009, 00:35  

co tu duzo gadac wywiad ciekawy a ona jeszcze ciekawsza :hyhyhy:

Sziszka 
euro Corsa(rz)

Dołączył 1089 dni temu

Wysłany: 23-10-2009, 15:04  

Z buźki nie jest zbytnio urodziwa, ale ciałko ma eleganckie :hyhyhy:

Profil Facebook

Myon 

Dołączył 812 dni temu
Wysłany: 09-03-2010, 14:16  

Sied van Riel potwierdził już że szykuje się kolejna produkcja razem z Claudią...

Franzi 
Nu NRG

Pomogła: 5 razy
Dołączyła 1085 dni temu
Wysłany: 09-03-2010, 14:24  

to za***iscie :D Contrasts uwielbiam, niesamowita energia.

Odpowiedz do tematu