Zaproszone osoby: 2 Dołączył 1089 dni temu Posty: 3941 Skąd: WLKP
Wysłany: 27-07-2011, 11:09
BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars
BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars
Release Date: 16.08.2011 Label: Nettwerk
01. Original Mix 02. Marc Simz Remix 03. Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix 04. Myon & Shane 54 Summer Of Love Intro Mix 05. Jason van Wyk Remix 06. Airwave Remix 07. Sultan & Ned Shepard Remix 08. Digital Stories Remix 09. Save The Robot Remix
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Zaproszone osoby: 1 Wiek: 21 Dołączył 493 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 28-07-2011, 08:31
Monic87 napisał/a:
Save The Robot Remix jest bardzo dobry Również jestem ciekawa pozostałych wersji
Fajnie się wkręca i dobrze by było przy tym poskakać
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wiek: 18 Dołączył 458 dni temu Posty: 1841 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 04-08-2011, 18:08
Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix Usłyszałem na ASOT 519 i od razu wpadł mi w ucho ten przepiękny wokal . Produkcja wywołuje u mnie należyte emocje , dla mnie ma powera i to "COŚ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum