Wyrobiłam ID, dla jasności sytuacji Ja najchętniej spotkam się w środku hali przed 21:00:) Jeśli jesteście zainteresowani autografami, to zabierzcie ze sobą coś na czym chcielibyście je dostać (może ogólny druk z logo forum), zaniosę na backstage. Będzie miła pamiątka
nie no ja to miałem nadzieje ze dla każdego a przynajmniej wybranych co tam walnąć te kilkadziesiąt autografów
heh nie no ale nawet chociaż na tej jednej kartce bez dedykacji a kto by chciał to potem ksero najwyżej może... kurde ale ksero to już nie to...
Nop, oprócz tego przygotujcie tych kartek ile chcecie, jak powstanie stage schdeule to będę wiedzieć gdzie i ile czasu dje spędzają w samej hali. Więc wszystko jest w miarę osiągalne, mi samej przecież też zależy
_________________ [Techlifting]
Ostatnio zmieniony przez ainaburano 14-04-2010, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
ps nie wiem why ale na podglądzie widać całość jako czerń... pobierzcie i weźcie normalny podgląd powinno być przezroczyste logo w dolnym rogu... jeśli tak nie będzie to piszcie może przy uploadzie jakiś błąd
Zaproszone osoby: 7 Pomógł: 103 razy Wiek: 22 Dołączył 980 dni temu Posty: 6546 Skąd: Łapy
Wysłany: 15-04-2010, 02:50
Hmm mój pomysł jest taki.Na kartce A4,wydrukować http://i44.tinypic.com/or8iaf.png na dole lub na górze kartki.Jeżeli się podpiszą będzie dobra pamiątka dla forum,jak i dla nas.Później się skseruje.Co o tym myślicie ? Wiem że każdy by chciał mieć na osobnej kartce i dla zachowania dla swej osoby.Niestety mamy pod górkę przez cały czas i myślę że ten pomysł jest dobry.Czekam na opinię .
Wysłany: 15-04-2010, 10:29
han350 napisał/a:
ps nie wiem why ale na podglądzie widać całość jako czerń... pobierzcie i weźcie normalny podgląd powinno być przezroczyste logo w dolnym rogu... jeśli tak nie będzie to piszcie może przy uploadzie jakiś błąd
Chyba pojawił się błąd tak jak napisałeś - w jednym programie jak otworzyłem to było wszystko białe a w drugim programie wszystko czarne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum