Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1089 dni temu Posty: 3941 Skąd: WLKP
Wysłany: 15-02-2012, 13:09
Przesłuchałem previewy na iTunes i wrażenia całkiem pozytywne Zwłaszcza początek albumu (pierwsze 3 kawałki) zapowiada się ciekawie , intro 'Emotions' już czuję że będzie brzmieć pięknie
Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył 530 dni temu Posty: 1055 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 15-02-2012, 16:16
Cytat:
Pre-Order tylko na itunes , a na CD zostanie to wydane ?
Myślę, że tak, do tej pory chyba wszystkie albumy Armady były wydane jako CD. Inna sprawa, że póki co nie widać i nie słychać o wydaniu w Polsce...
Kanes napisał/a:
Zwłaszcza początek albumu (pierwsze 3 kawałki) zapowiada się ciekawie , intro 'Emotions' już czuję że będzie brzmieć pięknie
Identyczne wrażenie "These Walls" jest niesamowite, będzie genialna ballada, Kopanang ma świetną gitarę. Co do intra "Emotions" oczywiście nie jestem zaskoczony, kto jak to ale Ashley Wallbridge intra robić potrafi (Faces, Chimera, Harmonies...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum