Świetna wiadomość dla Armina i jego żony Eriki. Wczoraj rano urodziła się ich córeczka Fenna. Mała dziewczynka, określona niegdyś przez Armina "najlepszą produkcją wszech czasów" waży 3325 gramów i wraz z mamą czuje się teraz świetnie. Chcielibyśmy życzyć szczęśliwym rodzicom wszelkiej pomyślności. Witaj w trance'owej rodzinie Fenno
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył 488 dni temu Posty: 711 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 25-07-2011, 18:08
Gratulacje
_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 8 razy Wiek: 21 Dołączył 493 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 25-07-2011, 19:05
Carl Van Gander napisał/a:
Może zabrzmi ta "najlepsza produkcja", mam na myśli jako wokalistka było by ciekawie Gratulacje ode mnie
Heh nawet jeśli kiedyś, to wątpię żeby razem z tatą Armin będzie już raczej za stary na DJ'owanie
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 8 razy Wiek: 21 Dołączył 493 dni temu Posty: 437 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 25-07-2011, 19:48
Hajzer, jak wspomniałeś o tym imieniu dla córki, to zacząłem się zastanawiać, czy nie zrobi jakiegoś kawałka z nazwą Fenna na cześć córy
_________________ "Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy, że jest dobry. Gówno prawda - jeśli Ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy, że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż własny gust muzyczny" - Armin Van Buuren
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum