Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 832 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 18-08-2010, 14:02
haha wiedziałem, że Armin zaserwował trochę hause'u ale nie słychać zbytnio zadowolenia. Odniosłem wrażenie, że Armin jest jakby popychany w tym co robi (chodzi mi o utwory mniej transowe) to dość ciekawe
Wiek: 22 Dołączyła 528 dni temu Posty: 7 Skąd: Eivissa ;)
Wysłany: 01-09-2010, 11:32
Byłam ciekawa tego wywiadu, więc to włączyłam, ale juz po pierwszych zdaniach słychać że to nie jest głos Armina... Ogladałam i to nie raz, wywiady z Arminem na YT i odrazu poznałam że on tak nie mówi, ten typ z Eski to nie Armin, i tyle mam do powiedzenia
Wysłany: 11-09-2010, 20:06
ciezko powiedziec, przez telefon glos zawsze jest zmieniony. jedyne co nie pasuje do Armina, to niektore wypowiedzi(jakies takie zbyt "eskowe"), ale to napewno tlumaczacy dodawal jakies male wstawki od siebie
Wiek: 22 Dołączyła 528 dni temu Posty: 7 Skąd: Eivissa ;)
Wysłany: 13-09-2010, 11:32
patryk16923 napisał/a:
przez telefon glos zawsze jest zmieniony.
masz rację, ale mi chodzi o sam sposób mówienia Trzeba się wsłuchać w to co mówi ten niby Armin, pomijając polskie tłumaczenie... I posłuchać wtedy wywiadu jakiegoś na YT. Różnicę słychac od razu. Lipny ten wywiad, jakim debilem trzeba być żeby zrobić coś takiego i nazwać to że to wywiad z Arminem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum