Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył 1089 dni temu Posty: 167 Skąd: POZnan*
Wysłany: 25-03-2010, 16:40
Ogólnie każdy wie jak będzie tylko Bóg wie na co liczy. Będzie jeszcze bardziej popowy album niż Imagine i trzeba się z tym pogodzić. Coś na zasadzie jak Tiesto zrobił Elements of Life które w połowie było niezłe a w połowie komercyjne tak samo było przy Imagine. Mam tylko nadzieję że teraz Armin nie pójdzie aż tak daleko jak Tiesto, bo powiedzmy sobie szczerze że Tijs zrobił album a'la klubowe disco polo. Nawet znajomi którzy czasami otrą się o jakąś komercje nie mogli tego słuchać. Zresztą wystarczy obejrzeć Vodcast 001 Armina jak mówi o nowym tracku Aisha, to odrazu zaznacza że jest to za ciężka pozycja na album. Artyście którzy już są na tym etapie kariery jak Armin, Tiesto, PvD a teraz już także Markus robią właśnie takie lekkie i komercyjne albumy, "a dopiero w remixach nadaję im się klubowego brzmienia". To wzięte w cudzysłów to słowa samego Markusa...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 25-03-2010, 16:55
Piochu mi się wydaje że on w Vodcascie mówił "It was a little hard to produce it cause of my upcoming artist album". Wydaje mi się że źle zrozumiałeś jego słowa bo on miał na myśli że ma napięty harmonogram i miał mało czasu na produkcje tego tracku ale z resztą się zgadzam że komercja niestety dopada Armina dokładnie tak jak Tijsa. Oby tylko nie "zjadła" go w takim stopniu że wyda takiego gniota jak Kaleidoscope.
Zaproszone osoby: 7 Pomógł: 124 razy Wiek: 23 Dołączył 1087 dni temu Posty: 8150 Skąd: Łapy
Wysłany: 25-03-2010, 23:47
Mattius napisał/a:
komercja niestety dopada Armina dokładnie tak jak Tijsa. Oby tylko nie "zjadła" go w takim stopniu że wyda takiego gniota jak Kaleidoscope.
Ja nie mogę.Nie można tak nawet myśleć.Jak tak się stanie,to przestanę chyba słuchać muzyki Trance.Myślę że to będzie podobny album jak "IMAGINE" będą kawałki jak "Unforgivable" i nic więcej nie chcę.FUCK blee.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 26-03-2010, 15:25
Obyś miał racje Tracki takie jak Tuvan, Aisha czy jedyny "prawdziwie" trance'owy utwór z Imagine - Intricacy dają nadzieje że Armina jeszcze stać na wyprodukowanie trance'u, a nie "ch00nóff" jak "Brołken Tunajt" czy "Anforgiwableeee...".
Wysłany: 29-03-2010, 15:32
Sami widzicie ,że zdania co do tego albumu są ogromnie podzielone : / zresztą ja sam się temu nie dziwię ,gdyż Armin swoimi niedawnymi produkcjami zraził niektórych swoich fanów. Widzimy komercję w jego utworach ,ale ja jednak mam nadzieję ,że zrobić coś co spowoduję ,że moja szczena będzie przy ziemi . Pozostaje nam tylko trzymać kciuki.
Wysłany: 29-04-2010, 14:20
Mam także pewną tracklistę (pewnie fake):
Armin van Buuren - Mirage (Artist Album)
Tracklist:
01. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight 02. Roger Shah & Signum & Armin van Buuren - TBA 03. Armin van Buuren presents Gaia - Aisha 04. Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - TBA 05. Armin Van Buuren feat. BT - TBA 06. Armin Van Buuren Feat Leah -ID
Ponoć ktoś z Prologic słuchał już sampli i mówił że pierwszy singiel będzie w kwietniu, drugi już w czerwcu. Hmm Gaia - Aisha została wydana 24 kwietnia na ASOT2010 więc to mógłobyć coś na kształt "ukrytego "singla".
Pomógł: 12 razy Wiek: 22 Dołączył 1087 dni temu Posty: 776 Skąd: Kartuzy
Wysłany: 29-04-2010, 22:51
Z tej tracklisty to tylko Broken Tonight, wałek z Sophie i BT jest na razie potwierdzony, reszta to ściema IMO, a na pewno nie będzie Aishy na albumie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum