Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1084 dni temu Posty: 2493 Skąd: Białystok
Wysłany: 02-08-2010, 12:26
Mam dla Was kolejny kąsek. Jest to prawdopodobnie kolejna produkcja z albumu Armina. Brzmienie bardzo zbliżone do tego co Armin wydaje pod aliasem Gaia. Według mnie, to jest tytułowe Mirage. Jak Wam się podoba?
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 02-08-2010, 13:17
Toż to poprostu "Surrender" tylko w lepszej jakości, track znamy w Sunrise'a Jak dla mnie Mirage to będzie ten track z intro Armin Only. Dzięki za wstawkę, w lepszej jakości brzmi o wiele lepiej
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1084 dni temu Posty: 2493 Skąd: Białystok
Wysłany: 02-08-2010, 13:20
Mattius napisał/a:
Toż to poprostu "Surrender" tylko w lepszej jakości, track znamy w Sunrise'a Jak dla mnie Mirage to będzie ten track z intro Armin Only. Dzięki za wstawkę, w lepszej jakości brzmi o wiele lepiej
Żeby nie było że jestem gołosłowny:
Tak myślałem, że może być już znane, lecz jakość to jakość. Plus, nie słuchałem Sunrise, więc dla mnie to był nowy kawałek.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 856 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 02-08-2010, 13:59
Shon napisał/a:
Jak dla mnie "Surrender" to wymysł fanów , nie ma takiego tracka , a jest to po prostu tytulowe "Mirage".
Specjalnie dałem cudzysłów by zaznaczyć że chodzi mi o track, który jest "rozpoznawalny" pod tym tytułem. Co do tego czy jest to Mirage czy nie to ostatecznie dowiemy się dopiero po releasie albumu ale Armin napisał na swojej stronie takie cos: "‘Mirage’ is filled with musical fusions and surprising interpretations, from the orchestral masterpiece of title track ‘Mirage’, deep trance track ‘I Don’t Own You’ and housy ‘Feels So Good’ to the eerie ‘Take A Moment’ and feel-good ‘Drowning’. 16 tracks that highlight how Armin has matured as an artist.
Słyszycie tu te "orchestral masterpiece"? Ja szczerze nie, w dodatku track tak sobie mi się podoba i wolałbym żeby to był jeden z tych bonusowych dla iTunes (bo tych tytułów nie znamy i może tam być Surrender).
Wysłany: 02-08-2010, 19:51
Wychodzi na to żę Orbion to nie "ten" Orbion o którym myśleliśmy przedtem. Surrender = Orbion, a tamto to w takim razie track SvD pod aliasem Purple Haze na 100%. Jesli chodzi o sam track... nie jest zły ale mi się tak sobie podoba. Lepsze jednak takie tracki niż Imagine'owy shit-vocal trance. Rozwiane wątpliwości co do tytułowego Mirage, napewno nie jest to ten track.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum