Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kanes
19-06-2011, 12:03
Armin van Buuren - Mirage

Najlepszy Twoim zdaniem utwór z nowej płyty "Mirage", to?
Desiderium 207 (feat. Susana)
4%
 4%  [ 2 ]
Mirage
10%
 10%  [ 5 ]
This Light Between Us (feat. Christian Burns)
8%
 8%  [ 4 ]
Not Giving Up On Love (vs. Sophie Ellis-Bextor)
4%
 4%  [ 2 ]
I Don't Own You
2%
 2%  [ 1 ]
Full Focus
0%
 0%  [ 0 ]
Take A Moment (feat. Winter Kills)
4%
 4%  [ 2 ]
Feels So Good (feat. Nadia Ali)
2%
 2%  [ 1 ]
Virtual Friend (feat. Sophie)
8%
 8%  [ 4 ]
Drowning (feat. Laura V)
2%
 2%  [ 1 ]
Down To Love (feat. Ana Criado)
6%
 6%  [ 3 ]
Coming Home
24%
 24%  [ 12 ]
These Silent Hearts (feat. BT)
2%
 2%  [ 1 ]
Orbion
18%
 18%  [ 9 ]
Minack (vs. Ferry Corsten)
2%
 2%  [ 1 ]
Youtopia (feat. Adam Young)
2%
 2%  [ 1 ]
Głosowań: 49
Wszystkich Głosów: 49

Autor Wiadomość
Dawid_Es 

Dołączył 1060 dni temu
Wysłany: 01-12-2009, 19:06  

Usagi napisał/a:
Że ten album jest prosto z serca.

Śmie w to głęboko wątpić. Widać jakie ma upodobania Armin jeśli chodzi o ASOt czy Podcast, widać co się znajduję na UR, a widać co Armin tworzy. Prawda jest taka, że w jego przypadku zarobki sięgają milionów, a jak w grę wchodzą takie pieniądze nie kalkuje się jakości muzyki, tylko ilości odbiorców. W ten sposób dobiera się materiał na album, na którym muszą przeważać popowe kąski... Niestety. Przywykłem do tego, dlatego też aktualnie najbardziej zachwycam się młodymi artystami, którzy nie wsiąknęli jeszcze w to wszystko :)

Usagi 
Lubię doskie placki.

Pomogła: 1 raz
Dołączyła 1045 dni temu
Wysłany: 01-12-2009, 19:43  

Dopowiadając jeszcze co nieco, to Armin powiedział kiedyś, że nigdy nie pyta się swojego menedżera, ile zarobił podczas danego eventu. Z albumami czy singlami tak samo.

Ale pozostawiam to waszej subiektywnej ocenie.

Michał 

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 01-12-2009, 23:27  

Niestety nic nowego nie wprowadzę do dyskusji, gdyż jestem takiego samego zdania.

Kanar 

Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 02-12-2009, 00:30  

Myślę, że album będzie w troche innym stylu niz Imagine (może przez to, że mam taka nadzieje :P ) Armin wyda go 2 lata po ostatnim albumie co może jest to sygnał, że chce zmienić styl, który ukształtował niestety pop-trance'owo. Ze współpraca z Benno może być róznie, jednak wychodza tez dobre kawałki z pod ich kapelusza, Serenity np. Widać tez ze Armin ciągle ma tendencje do robienia dobrych kawałków np Imagine Tuvan czy remix Come To Me bo ASOT reconstruction wydaje mi sie ze to on :P Styl Broken Tonight nie jest dobrym pomyslem i wolałbym żeby szybko sie obudził i zaczął tworzyć prawdziwy Trance, taki jaki lubimy i kochamy :)

Kabra 

Dołączył 1040 dni temu
Wysłany: 02-12-2009, 03:20  

Serenity to on zrobił nie z Benno a ze świetnym pianistą zwanym Jan Vayne. Jest mała szansa że po zyskaniu milionów nowych fanów swoim popowym albumem teraz mu się zachce zorbić coś trancowego aby odzyskać starych. Poczekamy, zobaczymy. Ja się cudów nie spodziewam.

Kanes 

Zaproszone osoby: 2
Dołączył 1089 dni temu
Wysłany: 08-03-2010, 19:51  

" W zeszłym tygodniu byłem w siedzibie Armady i miałem przyjemność słuchać sample z nowego albumu Armina. Nie spodziewajcie się materiału w całości trance'owego, raczej powtórzy się sytuacja z "Imagine". Singiel z Sophie jest moim zdaniem znakomity. Oprócz tego na pewno będzie numer z BT. Nie zabraknie też innych gwiazd ze świata popu, Maykel rozmawia z managementem kilku wokalistek światowego formatu i dopóki to nie zostanie zaklepane nie mogę nic zdradzić. Ale nazwiska powalają. Trzy kawałki napisali Ci sami producenci co "One Love" i "When The Love Takes Over" Guetty. Z tego co miałem przyjemność usłyszeć to zapowiadają się przeboje znacznie lepsze od "In & Out Of Love". Oczywiście będą też numery energetyczne, mocne w stylu Armina, gdyż większośc materiału wyprodukował Benno De Goeij. Co ciekawsze, słyszałem numer deepowy, czego jeszcze na żadnym albumie Armina nie było. Pierwszy singiel w kwietniu, drugi już w czerwcu. Album w sierpniu. "

" Album Armina będzie mocno zróżnicowany. Jest Trance, jest Pop, jest Deep. To udowadnia że Armin jest wszechstronnym artystą i nie zamyka się tylko w jednym worku. Zrozumcie, że Armin jest już gwiazdą na skalę światową, musi robić single pod radio bo tego wymaga sytuacja na rynku. Wydaje mi się że każdy znajdzie na tej płycie coś dla siebie .. "

Informacja od Huberta z Prologic Music dla avb.org.

Profil Facebook

buurendj 
Weteran

Zaproszone osoby: 7
Dołączył 1087 dni temu
Wysłany: 08-03-2010, 20:12  

Cytat:
Pierwszy singiel w kwietniu, drugi już w czerwcu. Album w sierpniu. "

Ja się nie mogę doczekać chociaż próbki tych singlii :D

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

lushyn 

Dołączył 810 dni temu
Wysłany: 08-03-2010, 20:38  

buurendj napisał/a:
Cytat:
Pierwszy singiel w kwietniu, drugi już w czerwcu. Album w sierpniu. "

Ja się nie mogę doczekać chociaż próbki tych singlii :D

A ja wole szukać nowych młodych producentów z pomysłami, którzy mnie zaskoczą i sprawią, że będę miał chęć siedzieć przy produkcji... Boję się ze Armin zachwycony sprzedawalnością In & Out of love będzie szukał podobnych tunów, mam nadzieję, że nie i również mnie zaskoczy przynajmniej 1 tunem. Ciągnie ku komercji, ale absolutnie nie mam do niego żalu i doskonale to rozumiem. Cały trance powoli się robi komercyjny, ale ja wolę szukać i słuchać postaci nowych nie znanych.

Trancemania 

Dołączył 814 dni temu
Wysłany: 11-03-2010, 20:53  

To się będzie działo:) :jupi:

Outsider 
TranceIsMyLife

Dołączył 801 dni temu
Wysłany: 13-03-2010, 23:44  

Miejmy nadzieję że Armin nie zapomniał co to jest dobry Trance i zaskoczy wszystkich tym nowym albumem :)
Ja liczę na to z całego serca :)

Odpowiedz do tematu