Pomógł: 3 razy Wiek: 23 Dołączył 984 dni temu Posty: 166 Skąd: POZnan*
Wysłany: 27-06-2010, 21:36
Adrena Line napisał/a:
Nie wiem czy ktoś z Was wspomniał o tym ... ale wydaje mi się, że Armin Only 2010 będzie w lutym w Atlas Arena w Łodzi ...
Następny... to ja może tak samo jak Panowie z MSM napiszę po raz kolejny. MSM nie planuję narazie robić jakichkolwiek eventów w Atlas Arenie w Łodzi Mówili o tym wielokrotnie.
Tak btw. to można by w końcu zmienić nazwę tematu na np. Armin Only - Mirage .??.2010
Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył 751 dni temu Posty: 863 Skąd: P-ń
Wysłany: 27-06-2010, 21:49
Piochu napisał/a:
Adrena Line napisał/a:
Nie wiem czy ktoś z Was wspomniał o tym ... ale wydaje mi się, że Armin Only 2010 będzie w lutym w Atlas Arena w Łodzi ...
Następny... to ja może tak samo jak Panowie z MSM napiszę po raz kolejny. MSM nie planuję narazie robić jakichkolwiek eventów w Atlas Arenie w Łodzi Mówili o tym wielokrotnie.
Tak btw. to można by w końcu zmienić nazwę tematu na np. Armin Only - Mirage .??.2010
Piochu ma rację, było wałkowane o Atlas Arenie wiele razy już
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył 751 dni temu Posty: 1086 Skąd: Tychy
Wysłany: 13-07-2010, 20:30
For his fourth artist album, ‘Mirage’, Armin will kick off another Armin Only World tour, with shows in Beirut, Bucharest, Buenos Aires, Kiev, Los Angeles, Melbourne, Moscow, Poznan, São Paolo, Sydney and Sint-Petersburg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum