a ja wiem jedno, że jak się wie rzeczy o których się nie powinno mówić, to w ogóle się nie zaczyna rozmów na ich temat, szczególnie w internecie. Bo nie wiem czy wiecie, ale często przez takie wlasnie akcje typu że ktoś ma za długi język, na wieść o tym artyści drastycznie podnosili sobie gaże (za jeszcze nie do końca zakontraktowany występ) i żeby nie było lipy organizatorzy musieli się na to godzić, żeby nie dać plamy przed klubowiczami (a takich przypadków jeśli chodzi o polskie eventy oraz imprezy klubowe było wiele). Najlepiej nic nie mówić dopóki się nie ma kontraktu w ręku. Dlatego temat polecam na razie zamknąć i zakończyć te spekulacje na temat miejsca imprezy.. dopóki oficjalne info się nie pojawi.
Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 1089 dni temu Posty: 2935 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 10-05-2010, 21:01
Na dzień dzisiejszy jedno jest pewne, nie ma żadnego oficjalnego terminu na ten event. Dlatego nie podawajcie tutaj niestworzonych informacji zasłyszanych "od pewnego źródła", zwłaszcza jeżeli są one na tyle ogólnikowe, że w zasadzie to nic nam nie mówią. Jeżeli ktoś z agencji zdradza Wam pewne informacje "w zaufaniu", to uszanujcie to, zamiast zgrywać scenki typu - ja coś wiem ale i tak Wam nie powiem. Poza tym informacje w internecie rozprzestrzeniają się w błyskawicznie, nawet jeżeli są to wyłącznie plotki i domysły. Utrzymujmy rzetelny poziom dyskusji, zwłaszcza że w google na frazę "armin only" znajdujemy się na drugim miejscu.
Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył 864 dni temu Posty: 904 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 17-05-2010, 15:16
"...lets go back to Los Angeles Sports Arena, lost new year eve, THE LAST EVER armin only imagine show..." takie coś mi się rzuciło w uszy podczas dzisiejszego odsłuchu ASOTa 386 (59 minuta setu). Ostatnie AO?
_________________ życie bez roweru powoduje raka płuc i choroby serca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum