Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Joy
29-11-2010, 15:19
Armin Only Mirage 2011
Autor Wiadomość
Joy 
Administrator

Dołączył 985 dni temu
Wysłany: 06-08-2009, 23:13  

Dokładnie, w dzisiejszej audycji MSM on Air potwierdzono, że Armin Only z pewnością nie odbędzie się 10 kwietnia, ani nawet w pierwszej połowie 2010 roku. Przypuszczalnie będzie to końcówka 2010 albo początek 2011 roku.

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

KubaM 

Dołączył 932 dni temu
Wysłany: 07-08-2009, 00:20  

To lipa :huh: ... Ale kolejne andrzejki z Arminem to było by coś...

han350 
Abducted by Design

Dołączył 957 dni temu
Wysłany: 11-08-2009, 17:34  

haha to może będzie już po 18stce :hyhy:

:jupi:

Magda jak będziesz grzeczna to moze cie zabiorę :P
Ostatnio zmieniony przez han350 12-08-2009, 10:58, w całości zmieniany 1 raz  

Profil Facebook

Luxy 

Dołączyła 929 dni temu
Wysłany: 11-08-2009, 20:20  

Jak będzie wstęp +16 z opiekunem to jestem na pewno : :jupi:

wesolyromek 

Dołączył 874 dni temu
Wysłany: 17-09-2009, 19:43  

znalazłem trochę więcej info, może ktoś jest bardziej zainteresowany :)
http://blog.mrblackhat.pl...dy-i-gdzie.html

Usagi 
Lubię doskie placki.

Pomogła: 1 raz
Dołączyła 941 dni temu
Wysłany: 18-09-2009, 12:03  

Tymczasem Armada nie zna daty wydania płyty, jak sam Armin, który oczywiście pracował nad albumem, lecz teraz ma przerwę. Armada wspominała coś o końcu 2010 a nawet o 2011. Oczywiście MSM już zarezerwowało datę, ale jak zauważyłam ja (i większość innych osób) agencja ta woli obiecywać i mówić rzeczy, które oni tylko podejrzewają. Dokładnie jak politycy, co mija się z marketingiem i biznesem.

Piochu 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 18-09-2009, 15:07  

Usagi napisał/a:
agencja ta woli obiecywać i mówić rzeczy, które oni tylko podejrzewają

I tu się mylisz i to bardzo, po prostu słuchacie internetowych plotek a'la Fakt i tyle, te że ktoś na FTB coś rzuci w komentarzach to nie znaczy że tak będzie. Proszę pokażcie mi gdzie było powiedziane że Armin Only będzie w kwietniu 2010 w Łodzi ?? Nigdzie !! Można to było przeczytać tu albo na innych forach które raczej w takich informacjach nie są wiarygodne. Agencja MSM ma swoje, wady i zalety, ale jedno trzeba im przyznać, jak czegoś nie są pewni na 100% to o tym nie mówią. Przykład choćby Groove Armada na Globalu. Do ostatniej chwili nie mówili kto jeszcze będzie na Main Stage bo nie chcieli nakręcać ludzi. Dopiero jak jest podpisany kontrakt ogłaszają to publicznie.

Ja wiem jedno na pewno Armin będzie na początku przyszłego roku w Polsce. Przez ten wałek na Afterparty po Dniu w Parku, mam zagwarantowane widzenie się z nim i narazie takie informacje dostałem. Pewnie będzie to ASOT 450 bo Armin sam się troche wygadał. Ale puki nie jest to potwierdzone (MSM nie potwierdza tej informacji) to nie ma co się nakręcać :)

Joy 
Administrator

Dołączył 985 dni temu
Wysłany: 18-09-2009, 15:26  

Piochu napisał/a:
Proszę pokażcie mi gdzie było powiedziane że Armin Only będzie w kwietniu 2010 w Łodzi

Cytuję

Cytat:
Oficjalny termin Armin Only podany i potwierdzony przez Pawła z MSM to 10.04.2010r.

Pierwotny termin został podany na antenie radia PlanetaFM w audycji MSM on Air, więc nie były to plotki, które ktoś wziął z księżyca a informacje o zarezerwowanym terminie płynące od przedstawiciela agencji... wprawdzie nieoficjalne, ale jednak u źródła

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Usagi 
Lubię doskie placki.

Pomogła: 1 raz
Dołączyła 941 dni temu
Wysłany: 18-09-2009, 17:45  

Dokładnie, Joy. I nie chodziło tu o bookingowanie DJów przez MSM, tylko o daty imprez i spotkań DJów z fanami (Armin nie jest tu jedynym przykładem). Podczas DwP Armin dowiedział się dopiero na miejscu o wszystkich planach z nim związanych. Nie ładnie. A przykładów można wymieniać setki. Dlatego nie jestem ufna co do MSM Events.

Piochu 

Dołączył 984 dni temu
Wysłany: 20-09-2009, 15:21  

No właśnie Joy tylko z racji tego że w zasadzie 90% eventów na które jeżdze to są imprezy MSM dlatego MSM on Air słucham prawie zawsze i ja nigdy takiej informacji nie słyszałem, w zasadzie poza naszym forum i jeszcze jednym które jest też tylko o Arminie takich informacji nie widziałem. Tym bardziej dziwi mnie że niby to Paweł powiedział który nigdy nic nie chce potwierdzać jeśli nie jest pewne na 100%.
Jeśli macie racje to zwracam honor ale najlepiej zawsze czekać na oficjalne info one zawsze są pewne.

Cytat:
Podczas DwP Armin dowiedział się dopiero na miejscu o wszystkich planach z nim związanych. Nie ładnie.

No chybaa nie mówisz o tych głupotach co ludzie wypiswali na FTB że Armin miał wygłosić wielkie przemówienie i że jak zobaczył ile tego jest to prawie się rozpłakał :lol: O tym to już pisali dzień przed imprezą więc nawet z ciekawości czy to prawda zapytaliśmy Pawła jak byliśmy w nieszczęsnej Habanie to prawie ze śmiechu padł. Wiem że mógł kłamać ale ludzie tak na logike to chyba kontrakt podpisuje się wcześniej więc nie mogli mu coś na ostatnią chwile wymyślać. O ile to co usłyszycie w MSM on Air można brać na poważnie, to już nie rozumiem jak można wierzyć w to co pisze wiara w komentach na FTB, tam poza paroma osobami które mają wtyki nikt nic nie wie.

Cytat:
A przykładów można wymieniać setki. Dlatego nie jestem ufna co do MSM Events.

No to proszę mi podać jeszcze kilka przykładów. Tylko jakieś większe wałki bo małe to robi każda agencja i do tego trzeba się przyzwyczaić ze idealnych organizatorów nie ma, dlatego nie oceniajmy ich jak by musieli być idealni tylko patrząc na inne agencje.
;)

Odpowiedz do tematu