No właśnie Joy tylko z racji tego że w zasadzie 90% eventów na które jeżdze to są imprezy MSM dlatego MSM on Air słucham prawie zawsze i ja nigdy takiej informacji nie słyszałem, w zasadzie poza naszym forum i jeszcze jednym które jest też tylko o Arminie takich informacji nie widziałem. Tym bardziej dziwi mnie że niby to Paweł powiedział który nigdy nic nie chce potwierdzać jeśli nie jest pewne na 100%.
Jeśli macie racje to zwracam honor ale najlepiej zawsze czekać na oficjalne info one zawsze są pewne.
| Cytat: |
| Podczas DwP Armin dowiedział się dopiero na miejscu o wszystkich planach z nim związanych. Nie ładnie. |
No chybaa nie mówisz o tych głupotach co ludzie wypiswali na FTB że Armin miał wygłosić wielkie przemówienie i że jak zobaczył ile tego jest to prawie się rozpłakał
O tym to już pisali dzień przed imprezą więc nawet z ciekawości czy to prawda zapytaliśmy Pawła jak byliśmy w nieszczęsnej Habanie to prawie ze śmiechu padł. Wiem że mógł kłamać ale ludzie tak na logike to chyba kontrakt podpisuje się wcześniej więc nie mogli mu coś na ostatnią chwile wymyślać. O ile to co usłyszycie w MSM on Air można brać na poważnie, to już nie rozumiem jak można wierzyć w to co pisze wiara w komentach na FTB, tam poza paroma osobami które mają wtyki nikt nic nie wie.
| Cytat: |
| A przykładów można wymieniać setki. Dlatego nie jestem ufna co do MSM Events. |
No to proszę mi podać jeszcze kilka przykładów. Tylko jakieś większe wałki bo małe to robi każda agencja i do tego trzeba się przyzwyczaić ze idealnych organizatorów nie ma, dlatego nie oceniajmy ich jak by musieli być idealni tylko patrząc na inne agencje.