Pomógł: 9 razy Wiek: 29 Dołączył 985 dni temu Posty: 2753 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 09-08-2009, 11:31
Armin o Sunrise 2008 - video PL
Cytat:
Armin van Buuren o Sunrise 2008:
To co jest tutaj naprawdę godne uwagi. To, że ludzie tutaj naprawdę dobrze się Tobą opiekują, i to robi dużą różnicę, bo jeśli DJ czuje się komfortowo, może robić swoje o wiele lepiej. Jeśli dźwięk jest dobry, jeśli ludzie się Tobą dobrze zajmują to sprawia, że jest Ci łatwiej. Grałem na wielu festiwalach, gdzie nie było żadnego wejścia, gdzie nie mogłem nikogo wziąść ze sobą, gdzie nie było nic do picia, nie było kierowcy, gdzie dźwięk był do dupy i nie było odsłuchów, gdzie były np. tylko dwa odtwarzacze CD. A tutaj wszystko jest bardzo ułatwione, jak np z tymi wizualizacjami. A tu chodzi o to, że to jest o wiele większe przeżycie dla ludzi, ponieważ jak możecie to teraz zauważyć, że jeśli zainwestuje się w imprezę i zrobi się to dobrze, publiczność lepiej się bawi. Wielu promotorów myśli tak, że: Ok, możemy sprzedać masę biletów. Ale to, co możecie zobaczyć tutaj, jak ta ogromna ściana z wizualizacją, promotorzy zainwestowali w to dużo pieniędzy. Ale zwróci się im to, bo za rok ilość fanów Sunrise Festival będzie o wiele większa. Więc za rok będzie ich więcej, znacznie więcej, to tak jak z Mysteryland w Holandii. Bo troszczą się o klientów, mają dobre toalety, mają dobre napoje, ludzie są zrelaksowani, ludzie czują się jakby byli w domu. Nie ma dziwnej ochrony, która cały czas na Ciebie patrzy nawet, kiedy nie robisz nic złego. Dla mnie we wszystkim chodzi o klubowiczów, tu nie chodzi o mnie. Tu nie chodzi o to, że ja tutaj jestem. Ja jestem tylko malutką częścią tej ogromnej całości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum