Armin van Buuren
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Rejestracja Rejestracja Rejestracja

Poprzedni temat «» Następny temat
Arctic Moon 2011
Autor Wiadomość
Zielczan 

Dołączył 522 dni temu
Wysłany: 24-09-2011, 23:23  

Dobry wywiad, dobre pytania, ale przede wszystkim dobre zdjęcia! W poprzednim Arctos wyglądał jakby z solary właśnie wylazł xd

www.soundcloud.com/zielczan/pm005 - Moje TOP 10 roku 2011

Profil Nasza-Klasa.pl

RaCmin 
Anywhere but here...

Dołączył 930 dni temu
Wysłany: 25-09-2011, 00:43  

Cytat:
3. Asot-Only: Czy uważasz że robienie coraz więcej "pop trancowych" produdkcji to dobry pomysł, tylko po to by trafic do większej ilości odbiorców?

Arctic Moon: To zależy jakie kto ma priorytety, jeżeli ktoś chce być typowo komercyjnym artystą i zależy mu na jak największej sprzedaży to będzie robił pop trance czy też house (chociaż ten pierwszy gatunek bardziej nazwałbym po prostu pop albo dance, bo z trance to ma mało wspólnego). Niestety tak wygląda dzisiejsze zapotrzebowanie na muzykę, ludzie wolą słodkie wokaliki i proste, chwytliwe melodie. Na szczęście jest też dużo artystów, którzy zostają wierni swoim ideałom i nie zmieniają stylu tylko dlatego bo dany gatunek w danym momencie jest modny i to mnie cieszy.

Świetna odpowiedź :padam: tak jak i na inne pytanie, ale na to szczególnie ;) A poza tym bardzo dobry wywiad, dobre pytania.

Czekamy Tomek na kolejne dobre produkcje i życzę owocnej współpracy w tworzeniu kolejnych singli w kolaboracji wymienionymi artystami ;)

RaCmin presents Mental Agitation of Trance 012 Top of April 2012

My :choon: of the Moment: Sensitive5 - Not The End

Profil Facebook

alex92 

Dołączył 459 dni temu
Wysłany: 30-09-2011, 14:44  

Bardzo fajny wywiad :) choc pytanie nr 9 bylo moim zdaniem troche nie potrzebne :P

buurendj 
Weteran

Zaproszone osoby: 7
Dołączył 1087 dni temu
Wysłany: 24-10-2011, 20:15  

Czekam właśnie na te jego kolaboracje które Tomasz wymienił :) Z takimi artystami można naprawdę wiele zrobić i zdziałać. Cieszy mnie bardzo że mamy taką rozbudowaną scenę trance ale niestety nie w tą stronę chyba. Skytech troszeczkę mocniej i minimalnie w innym kierunku podążają. A tutaj Arctic, Nitrous, jak na mój gust i patrzenie co się dzieje jest za lekko. Potrzeba pazura by zostać usłyszanym. Nie piszę że to im nie daje sukcesów, ale ich produkcje jak dla mnie są szybko zapomniane.

Skoro muzyka ewoluuje, czekam na przemianę Tomasza :)

Profil Nasza-Klasa.pl

Profil Facebook

Ricky 

Dołączył 803 dni temu
Wysłany: 13-12-2011, 18:37  

Moje pytania do niego: dlaczego grasz ciągle to samo i dlaczego opracowałeś jeden styl (zresztą nie innowacyjny) i się go ciągle trzymasz? Dlaczego nie ma już produkcji w stylu Afterworld? Zbyt mało sweet foci się nim zainteresowało? Dlaczego nie miał żadnego pomysłu jak zremixować Coming Home (który sam w sobie jest świetny) i zrobił z tego typową upliftingową napierd*lankę?

Dopóki nie zmieni stylu i nie będą powstawać produkcje jak Afterworld ten gość nie zagości na mojej playliście.

PS. Aha, co sądzi o melodii w Nyctalopii? Jest świetna, prawda?

mentor 
Trance lover

Dołączył 82 dni temu
Wysłany: 01-03-2012, 22:05  

Według mnie Arctic Moon jest najlepszym polskim dj'em a jego utworów mogę słuchać bez końca.

Odpowiedz do tematu