Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 930 dni temu Posty: 4288 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 25-09-2011, 00:43
Cytat:
3. Asot-Only: Czy uważasz że robienie coraz więcej "pop trancowych" produdkcji to dobry pomysł, tylko po to by trafic do większej ilości odbiorców?
Arctic Moon: To zależy jakie kto ma priorytety, jeżeli ktoś chce być typowo komercyjnym artystą i zależy mu na jak największej sprzedaży to będzie robił pop trance czy też house (chociaż ten pierwszy gatunek bardziej nazwałbym po prostu pop albo dance, bo z trance to ma mało wspólnego). Niestety tak wygląda dzisiejsze zapotrzebowanie na muzykę, ludzie wolą słodkie wokaliki i proste, chwytliwe melodie. Na szczęście jest też dużo artystów, którzy zostają wierni swoim ideałom i nie zmieniają stylu tylko dlatego bo dany gatunek w danym momencie jest modny i to mnie cieszy.
Świetna odpowiedź tak jak i na inne pytanie, ale na to szczególnie A poza tym bardzo dobry wywiad, dobre pytania.
Czekamy Tomek na kolejne dobre produkcje i życzę owocnej współpracy w tworzeniu kolejnych singli w kolaboracji wymienionymi artystami
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Zaproszone osoby: 7 Pomógł: 124 razy Wiek: 23 Dołączył 1087 dni temu Posty: 8150 Skąd: Łapy
Wysłany: 24-10-2011, 20:15
Czekam właśnie na te jego kolaboracje które Tomasz wymienił Z takimi artystami można naprawdę wiele zrobić i zdziałać. Cieszy mnie bardzo że mamy taką rozbudowaną scenę trance ale niestety nie w tą stronę chyba. Skytech troszeczkę mocniej i minimalnie w innym kierunku podążają. A tutaj Arctic, Nitrous, jak na mój gust i patrzenie co się dzieje jest za lekko. Potrzeba pazura by zostać usłyszanym. Nie piszę że to im nie daje sukcesów, ale ich produkcje jak dla mnie są szybko zapomniane.
Skoro muzyka ewoluuje, czekam na przemianę Tomasza
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył 803 dni temu Posty: 123 Skąd: w-m
Wysłany: 13-12-2011, 18:37
Moje pytania do niego: dlaczego grasz ciągle to samo i dlaczego opracowałeś jeden styl (zresztą nie innowacyjny) i się go ciągle trzymasz? Dlaczego nie ma już produkcji w stylu Afterworld? Zbyt mało sweet foci się nim zainteresowało? Dlaczego nie miał żadnego pomysłu jak zremixować Coming Home (który sam w sobie jest świetny) i zrobił z tego typową upliftingową napierd*lankę?
Dopóki nie zmieni stylu i nie będą powstawać produkcje jak Afterworld ten gość nie zagości na mojej playliście.
PS. Aha, co sądzi o melodii w Nyctalopii? Jest świetna, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum