Pomógł: 1 raz Dołączył 952 dni temu Posty: 462 Skąd: Chojnice
Wysłany: 03-06-2010, 13:39
Rzeczywiście jak na razie nieciekawie się prezentuje ten materiał. Do udanych rzeczy zaliczyłbym : Who.Is "We.Are" - chyba na ASOT było, kawałek od Arty'ego - Rush Lange "Live Forever" (Mat Zo Dub Mix) - dobrze że wersja dub, bo ten wokal to mi za cholere tu nie pasuje ani w remixie ani w orginale, Super8 & Tab choć to juz tyle razy leciało, że mogliby dać kolejny remix.
KandiMan słabo. Ostatnio nie dopisuje - Australia/ As One też jakoś mnie nie urzekły. ciekaw jestem drugiego utworu no i kilku innych wykonawców. Remix Larrego Mountaina ujdzie ale jest taki sobie. Jak na razie to od Juventy niszczy mnie remix Polish Pierogi.
Z zestawu utworów jeszcze nie prezentowanych liczę na 2-3 niespodzianki. Byłoby miło.
[ Komentarz dodany przez: Kabra: 03-06-2010, 15:57 ] Cały player jest na 1 stronie, nie musisz tworzyć nowego posta przy okazji dodania kolejnych utworów
Wysłany: 07-06-2010, 10:45
Finalna i oficjalna tracklista: Disc 1 1. Parker & Hanson "Alquimia" 2. Duderstadt "Stranded in NYC" 3. Aruna & Mark Eteson "Let Go" 4. Oliver Smith "Chordplay" 5. Boom Jinx & Andrew Bayer "Keyboard Cowboys" 6. Above & Beyond vs. Kyau & Albert "Anphonic" 7. Arty "Rush" 8. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin "Chasing Love" 9. Super8 & Tab feat. Anton Sonin "Black Is The New Yellow" 10. Andrew Bayer "From The Earth (Breakfast Remix)" 11. Bart Claessen "90 Nights Of Summer" 12. Above & Beyond & Gareth Emery pres. OceanLab "On A Good Day [Metropolis]" 13. Thomas Datt pres. Asedo "Seven Years" 14. Daniel Kandi "Piece Of Me"
Disc 2 1. Andrew Bayer "A Farewell (Intro Edit)" 2. Andrew Bayer "The Taxi Driver" 3. Arty "The Wonder" 4. 7 Skies "Sushi" 5. Lange "Live Forever [Feat. Emma Hewitt] (Mat Zo Dub)" 6. Who.Is "We.Are" 7. Above & Beyond feat. Richard Bedford "Thing Called Love (Club Mix)" 8. David West feat. Andreas Hermansson "Larry Mountains 54 (Juventa Remix)" 9. Adam Nickey "Altara" 10. Daniel Kandi "Forgive Me" 11. Super8 & Tab feat. Jan Burton "Mercy (Extended Mix)" 12. Alt+F4 "Alt+F4 (Dan Stone Remix)" 13. Nitrous Oxide "Dreamcatcher (Club Mix)" 14. Oceanlab vs. Passive Progressive "Sky Falls Away"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum