Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 18 razy Wiek: 21 Dołączył 1084 dni temu Posty: 2492 Skąd: Białystok
Wysłany: 01-03-2011, 22:47
Andy Blueman - ID
Andy Blueman napisał/a:
First ever album by Andy Blueman coming this year!
Im planning to release my first ever album wich will contain songs as The End Of Time, The Last Flight, Fields Of Fortune and of course Away From The Sun and many more. It will be digital only and it will available on CD Baby. I can't say yet exactly when it's going to be done but i ai...m for September/October.
Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył 1055 dni temu Posty: 1380 Skąd: Poznań
Wysłany: 01-03-2011, 22:55
Jakoś niespecjalnie mnie porywa to info. Muszę przyznać, że jego kawałki są bardzo schematyczne, potrafią "poruszyć" słuchacza jedynie super breakdownem. Jak już wcześniej pisałem, "Nyctalopia" i remiks do "Tuvan" uważałem za arcydzieła, reszta już na mnie tak nie podziałała
Pomógł: 36 razy Wiek: 20 Dołączył 930 dni temu Posty: 4288 Skąd: Oświęcim
Wysłany: 02-03-2011, 15:19
A to ci niespodzianka, miał kończyć a tu chce wydać album Może to i dobrze bo jego kawałki są magiczne i pełne boskich melodii Ciekaw jestem tylko, czy to nie była podpucha z tym odchodzeniem, albo sam Andy jest po prostu niezdecydowany
_________________ 'Od Trance'u piękniejsza jest tylko cisza...'
Pomógł: 7 razy Wiek: 19 Dołączył 488 dni temu Posty: 711 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 13-04-2011, 18:25
Mistrz upliftinu po prostu!!!
_________________ "Można Armina kochać, lubić, lub nienawidzić za to jaką gra muzykę, ale trzeba mu oddać jedno: nie ma drugiego takiego człowieka, który za pomocą programu radiowego stworzył społeczność, zjednoczył fanów muzyki trance z całej planety."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum