Pomógł: 11 razy Wiek: 17 Dołączył 514 dni temu Posty: 564 Skąd: podlaskie
Wysłany: 01-05-2011, 14:20
Także czekam z niecierpliwością na ten album. Na razie utwór Away From The Sun bardzo mi się spodobał. Mam nadzieję, że album tego producenta będzie conajmniej dobry i przez to jego notowania u mnie jeszcze wzrosną.
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 458 dni temu Posty: 1841 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 01-05-2011, 15:11
jagiellon napisał/a:
Także czekam z niecierpliwością na ten album. Na razie utwór Away From The Sun bardzo mi się spodobał. Mam nadzieję, że album tego producenta będzie conajmniej dobry i przez to jego notowania u mnie jeszcze wzrosną.
Away From The Sun jest to istne dzieło . Czekam na fulla . Oby pan Blue Man stworzył działa pokroju Everlasting . Jego twórczość jest poprostu niesamowita. Nie umiem określić jakie emocje wywierają na mnie jego utwory . Epickie motywy , jedynie kto może z nim konkurować to SoundLift którego zresztą też bardzo cenie. Chyba trzeba napisać u Andyego na facebooku kiedy można spodziewać się czego nowego . Ależ się rozpisałem hehe . Odnośnie notowań to u mnie jego są ogromne i ma taki muzyczny kredyt zaufania jak nikt inny . O jego album mogę być spokojny . Tylko męczy mnie data wydania oraz ewentualną tracklistę .
Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył 666 dni temu Posty: 644 Skąd: Przemyśl
Wysłany: 03-06-2011, 15:14
Cytat:
This is a preview of a project i worked on a week ago. It will be available on my upcoming album with many different songs and this is just one example which is still in progress
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum