Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 16 razy Dołączył 1088 dni temu Posty: 3939 Skąd: WLKP
Wysłany: 21-06-2011, 19:17
Andrew Bayer - It's Artifical
Release Date: 25.07.2011 Label: Anjunabeats
Tracklist: 1. Nexus 6 2. Dedicated To Boston's Waste Management System 3. Counting The Points 4. Monolith 5. A Drink For Calamity Jane 6. Paper Cranes 7. From The Earth 8. We Will Return
Wysłany: 21-06-2011, 20:05
Szkoda,ze tak malo walkow,ale lepiej wrzucic na album mniej trackow ,niz 15 gniotow. Andrew jest swietnym producentem
_________________ ,,Nie cierpie tego gownianego trancu,wszystko jest do bolu przewidziane,breaki,perkusje i te wokale o ekstazie,milosci. To wszystko jest robione,zeby oglupic duza liczbe niewinnych osob,ktorzy sie za dobrze nie znaja, i oczywiscie dla pieniedzy''-Chris Liebing
Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył 530 dni temu Posty: 1055 Skąd: Skierniewice
Wysłany: 01-02-2012, 20:20
Ciężkostrawny album. Rozumiem inicjatywę, rzeczywiście z czymś takim się do tej pory nie spotkałem, ale kamień to kamień - nie pogryziesz i tyle. Początek jest bardzo trudny, dwa utwory z bardzo dziwnymi motywami i beatem nie zachęcającym do słuchania. Dalsza część, czyli kolejne cztery utwory to już niebo a ziemia. Bardzo przyjemny progressive, nie wymuszony styl, mrożące klimaty, których do tej pory nie słyszałem. Niestety to na tyle, przedostatni numer to kolejny breakbeat, a album kończy się nudnym downtempo. Plus za technikę, kilka dobrych progresywnych brzmień, poszukiwanie oryginalności. Minus? Jeden, ale ogromny - CD kompletnie nie wpada w ucho i ciężko się do jej stylu przestawić. Najlepszy utwór to Paper Cranes choć myślę że autor życzyłby sobie, żeby słuchać tej CD jako całości. Ocena 6.7
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum