Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wiek: 22 Dołączył 521 dni temu Posty: 1671 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-02-2012, 00:35
W sumie każda wersja mi podeszła, podobają mi się remole bo ciekawie d'n'bowe są, aczkolwiek brakuje mi remiksu, z większym pitolnięciem, ta perka w nich głaszcze a nie kopie. S&E najlepiej wypada, ale to też nie to.
W sumie każda wersja mi podeszła, podobają mi się remole bo ciekawie d'n'bowe są, aczkolwiek brakuje mi remiksu, z większym pitolnięciem, ta perka w nich głaszcze a nie kopie. S&E najlepiej wypada, ale to też nie to.
Ja Cie proszę... S&E to jakaś jedna wielka porażka. Słyszysz co się dzieje od 4:55? Przecież tam dźwięki w ogóle nie pasują do wokalu. Reszta remixów też średnio. Original za to jest jednym z najcudniejszych kawałków Wokal Mavie jest przecudny. Męczę original cały czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum