Wiek: 24 Dołączył 1088 dni temu Posty: 959 Skąd: Boży Dar
Wysłany: 27-05-2011, 21:20
Nie jest takie złe. Wszak zmieniło się sporo w ich utworach, ale są pewne elementy, które pozostały niezmienione i którymi kiedyś Above & Beyond mnie zauroczyło do tego dochodzi wokal, który da się znieść, zresztą fajnie jest posłuchać znów Zoe Przyjemny kawałek.
Top 5 tunes ever: 1. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix) 2. Velvetine - Safe [Wherever You Are] (Rank 1 Remix) 3. Motorcycle - As The Rush Comes (Armin van Buuren's Universal Religion Mix) 4. George Acosta feat. Aruna - Falling Backwards (Duderstadt Uplifting Mix) 5. BT - Force Of Gravity (Orjan Nilsen Remix)
Wiek: 24 Dołączył 777 dni temu Posty: 58 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 11-01-2012, 00:58
Chyba nie doczekam się singla w postaci świetnego Alchemy. A Love... jest takie sobie, choć potrafi wpaść w ucho, jeśli się przymknie oko na to hmm... wycie.
Jak nie wiem jak można nie lubić wokalu Zoe. Wiadomo są różne gusta i opinie i je szanuje, ale jak dla mnie jest on autorką najlepszego jak dla mnie TOTY w historii czyli No One On Earth i jej wokal już zawsze będzie dla mnie dużo znaczył, chocią tutaj akurat jej wokal jest troszke zniekształcony dlatego tak dziwnie brzmi. Sam utwór lekko powyżej przeciętnej. Czekam na jakieś fajne remiksy.
_________________ All-time favourite: Airbase - Escape LAST.FM: http://www.lastfm.pl/user/PeterwhitePL "Wielu komercyjnych DJ'ów rażąco gra dzisiaj muzykę pop. Są oni w niemożliwej sytuacji, chcą zostać wielkimi i bogatymi gwiazdami a przy tym zostać wiarygodni. W czasach kiedy Trance był wiarygodnym gatunkiem, starali się identyfikować z tą muzyką aby wyglądać 'cool' w oczach innych. Od tamtego czasu Trance stracił na wartości a następna generacja klubowiczów myśli teraz, że Euro Pop to Trance. Tak samo dzieje się obecnie w muzyce House." John '00' Fleming
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum