Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 23 Dołączył 746 dni temu Posty: 1414 Skąd: Wrocław/Kalisz
Wysłany: 02-02-2012, 23:45
Indecent Noise Feat. Ridgewalkers - Full Moon Fever (Power Dub) FF Dark Matters feat. Jess Morgan - The Real You (Jorn van Deynhoven Remix) Aknael & Bekeela feat. Jane Maximova - Your Love (Dallaz Project Remix)
co racja to racja ale spodobało mi się w dzisiejszym wydaniu iiiiii... no po prostu podoba mi się najbardziej z dzisiejszych propozycji
_________________ Armin van Buuren: Ludzie myślą, że jeśli mi się podoba dany utwór, to znaczy że jest dobry. Gówno prawda - jeśli ty myślisz, że dany utwór jest dobry, to znaczy że jest dobry. Nie ma nic bardziej osobistego niż osobisty gust muzyczny.
Zaproszone osoby: 7 Pomógł: 124 razy Wiek: 23 Dołączył 1087 dni temu Posty: 8150 Skąd: Łapy
Wysłany: 03-02-2012, 09:53
Paul van Dyk feat. Austin Leeds - Verano (PvD's Evolution mix) PAUL W WIELKIM STYLU ! FF Neev Kennedy - The Unknown (DNS Project Original Mix) Andrew Bayer & Matt Lange feat. Kerry Leva - In And Out Of Phase (Club Edit)
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 14 razy Wiek: 21 Dołączył 1060 dni temu Posty: 1088 Skąd: Ełk
Wysłany: 03-02-2012, 12:21
Indecent Noise feat Ridgewalkers - Full Moon Fever (Power Dub) to się nazywa energia Dark Matters feat. Jess Morgan - The Real You (Jorn van Deynhoven Remix)FF świetne to Aknael & Bekeela feat. Jane Maximova - Your Love (Dallaz Project Remix) też ładne i moim ulubionym tempie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum