Niestety dopiero teraz mialem mozliwosc odsluchania tego ASOT'a. naprawde jeden z najlepszych epizodow w ostatnim czasie, w tym roku na pewno

poczatek same vocale, to co lubie najbardziej. juz na sam start jedyny sluszny zwyciezca FF
kawalki ktore mi sie najbardziej podobaly:
Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel - zasluzone FF, vocal tutaj poprostu wymiata
Dash Berlin feat. Jonathan Mendelsohn - World Falls Apart - dash berlin juz nie idzie w tak dobrym kierunku jak kiedys, w kazdym razie jestem ich fanem i kawalek nawet ujdzie
Paper Aeroplanes - Winter Never Comes (Mark Eteson Club Mix) cukierkowy vocal Sarah Howells

oryginal byl zbyt zamulasty, ta wersja zdecydowanie poprawiona.
Neev Kennedy - The Unknown (DNS Project Remix)Hannah - Falling Away (Protoculture Remix)Omnia feat. Melissa Loretta - Halo omnia nigdy nie zawodzi

ponownie sluszny wybor Armina na Tune of the week.
FF glosuje na Paper Aeroplanes chociaz nie urzeklo mnie tak jednoznacznie, najchetniej gdybym sie dalo to znow Concrete Angel
mam pytanie, czy tez macie problem z 'Post to wall' waszego glosu na tablice w facebooku? od dluzszego czasu przestala dzialac ta opcja.