ASOT 542: Muzyczne premiery od takich producentów jak: Dj Rap, Stoneface & Terminal, Craig Connelly, Tomas Heredia, Marcelo Fratini, Ferry Corsten, tyDi oraz Aly & Fila. Start godz. 20:00. Zapraszamy.
Wiek: 23 Dołączyła 258 dni temu Posty: 382 Skąd: włocławek
Wysłany: 05-01-2012, 12:56
rozchorowana z zapaleniem strun glosowych i gorączką ale i mnie nie zabraknie o 20
bede sluchac w pizamie pod koldra
"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego emocje. Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień."
Ugh, ostatnio mam takiego pecha i wszystko się tak sypie, że nie zdziwiłabym się, jakby poleciał jakiś beznadziejny epizod, do kompletu. Ale nadzieja nie umiera, jednak nadal mam nadzieje że będzie ładnie, bo co podniesie na duchu jak nie ukochany ASOT? Czekam. <3
_________________ Słit plastikom i pustym panienkom po uszy zalovanym w Arminie mówimy NIE! Bezmózgim eventowiczom wyznającym cztery zasady: nachlać się, naćpać, zajarać i przespać się z jak największą liczba osób; mówimy NIE! Osobom słuchającym Trance tylko po to, żeby bity nawalały im w uszach oraz pozbawionym szacunku do tej muzyki mówimy NIE! Oto my, Prawdziwi Trancemaniacy, łączmy się w jedną całość, bo co Trance złączył, tego nic nie rozdzieli i niech miłość do tej nieskazitelnej muzyki będzie z nami. TranceSect.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum