Pomógł: 17 razy Wiek: 15 Dołączył 416 dni temu Posty: 1126 Skąd: Kraków
Wysłany: 26-09-2011, 19:48
W&W vs Ummet Ozcan - Velicity (Album Mix) Tenishia - Shores Of Eden (Mark Sixma Remix)FF Sied van Riel & Betsie Larkin - The Offering
Jochen Miller zagrał utwory zrobione prawie że na jedno kopyto - jak dla mnie nuda Cosmic Gate też nie lepiej - więc w sumie nie mam po co pobierać ASOT jeszcze raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył 458 dni temu Posty: 1841 Skąd: Gorzów Wlkp
Wysłany: 09-10-2011, 17:41
Cytat:
Jochen Miller zagrał utwory zrobione prawie że na jedno kopyto - jak dla mnie nuda Cosmic Gate też nie lepiej - więc w sumie nie mam po co pobierać ASOT jeszcze raz
Jestem tego samego zdania . Najlepszy początek Armina , ehh słaby ten epizod . Oleg Espo - Brothers Forever W&W & Ummet Ozcan - Velicity W&W - Search For Tomorrow
Na wyróżnienie zasługują .
Faruk Sabanci - Maiden's Tower 2011 (Thomas Datt Remix) Activa feat. Will Atkinson - Access André Visior - Moonraker (Daniel Kandi Bangin' Remix)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum