Kawałeczek na wejściu bardzo przyjemny , klimatyczna produkcja . Drugi utwór to magia , jak dla mnie zasłużone FF . Bez wątpienia . LTN bardzo mi się spodobał , ma to coś . Breakdown ma niesamowity , później już jest gorzej . Kawałeczek od First State to przyjemny średniaczek , do posłuchania w domowym zaciszu . tyDi jak dla mnie bardzo dobrze , bardzo dobry wokal . K&A jak zawsze w swoim specyficznym magicznym stylu , bardzo podoba mi się ta produkcja . Andy wyskoczył już w poprzednik epizodzie z wokalnym kawałkiem , bardzo podoba mi się ten wokal jak i melodia . Remix Skyfire mnie bardzo zachwyca , pokuszę się o to i stwierdzę , że jest lepszy nawet od oryginału . Simon tym razem spokojnie , i myślę , że wyszło to bardzo dobrze . produkcja od Rogera kompletnie mi się nie podoba , ten utwór nie ma nic w sobie . Super8 & Tab , spodobał mi się bardzo ten kawałek . Oczywiście w tym remiksie , bo jest o niebo lepszy . Mark Eteson wraz z Audrey stworzyli niesamowity duet , melodia jak i wokal stoją naprawdę na wysokim poziomie , miodzio produkcja . Następny kawałek jest bardzo dobry tylko wyrzucił bym ten wokal . El dorado

bardzo tajemniczy kawałek , ma coś w sobie , parę odsłuchów i bedzie mój . Novaline , troszeczkę smutny klimat , podoba mi się to . Produkcja naprawdę dobra . Remix Kendiego niesamowity . DNS świetnie przemyślany utwór z bardzo przyjemnym breakdownem . W&W

Kolejna bomba od tego duetu , świetny kawałek ! Świetny motyw ! Jest kosa ! Reverse

dobry UPLIFT nic więcej . Następny kawałek w ogóle mi się nie spodobał . Czas na hymn egipcjanów . Czuć już magiczny klimat ich produkcji . Trochę jak dla mnie za spokojne jak na hymn . Ale klimat jest nieziemski , kozacka produkcja . Giuseppe jak zawsze magicznie ! Kocham ten styl . I czas na Arkadi , niby oklepane dźwięki , ale motyw na środku bardzo dobry . W sam raz na koniec taka produkcja . A kawałek Primera znam , klasyk jak się patrzy i słyszy . Cudowna produkcja ! Czekan na więcej takich w ASOT .
Ogólnie bardzo dobry epizod i ciężka decyzja w wyborze 3 utworów . Niestety na FF nie zagłosowałem , z powodu braku czasu na odsłuch . Ale swój typ podam
1.BT feat. Kirsty Hawkshaw - A Million Stars (Myon & Shane 54 Summer Of Love Remix)
2.Shogun-Skyfire (Alex M.O.R.P.H. Remix)
3.Kyau & Albert-Always A Fool (2011 Rework)
FF

Novaline-Sakura (Bushi & Ryan Mendoza Remix)